Най-романтичните звездни предложения за брак

17714
Най-романтичните звездни предложения за брак

Има много начини човек да направи незабравимо предложение за брак. Правилото е: колкото по-креативно, толкова по-добре. Понякога обаче дори един мил жест е достатъчен, за да покажеш на половинката си какво значи за теб и защо искаш да прекарате живота си заедно. Тези звездни двойки например са се сгодили по изключително сладък и романтичен начин.

София Вергара и Джо Манганиело (на снимката). Джо предложил на красивата актриса, докато били на ски ваканция. Преди това той прекарал няколко месеца в тайно изучаване на испански, за да може да ѝ се обясни в любов на родния ѝ език.

5-те най-унизителни предложения за брак

Мъжете трудно се осмеляват да преложат брак на половинките си, ако не са съвсем сигурни, че те ще приемат. Някои от тях искат всички да...

Ребека Ромийн и Джери о‘Конъл. Докато двамата били в Ню Йорк, Джери завел Ребека да види апартамента, в който е израснал. Разказал ѝ спомени от детството си, а след това поискал ръката ѝ, като обяснил колко е важна връзката им за него.

Амал Аламудин и Джордж Клуни. Актьорът решил да изненада красивата адвокатка със собственоръчно приготвена романтична вечеря в лосанджелиския му апартамент. Сготвил сам всичко в менюто и задал съдбовния въпрос на красиво подредената маса. Кой би могъл да каже „не“?

Кейт Мидълтън и принц Уилям. Принцът направил предложението в екзотична обстановка – докато двамата били на посещение в Кения.

Нийл Патрик Харис и Дейвид Бурка. Актьорът от „Как се запознах с майка ви“ предложил брак на приятеля си, като му определил среща на същата улица, на която се запознали.

7 звезди, които са били стриптизьори, преди да станат известни

Преди да станат богати и известни на звездите им се е е налагало да работят какво ли не. Някои от тях са били сервитьорки (като Марая К...

Матю Макконъхи и Камила Алвес. Макконъхи накарал приятелката си да се поизпоти, докато открие пръстена – тя трябвало да отвори осем различни по големина кутии една след друга, за да го намери.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com