Натали Портман отива "В градината на зверовете"

16808
Натали Портман отива "В градината на зверовете"

Говори се, че красивата холивудска актриса Натали Портман ще играе една от главните роли в бъдещата драма „В градината на зверовете” (In the Garden of Beasts).

Звездата от „Черният лебед” и режисьорът и носител на Оскар Мишел Aзанависиюс, който миналата година режисира черно-белия и уникално успешен ням филм „Артистът”, може би ще работят заедно в новата лента, в която ще вземе участие и Том Ханкс.

Натали Портман гола за Диор

Напоследък стана модерно ароматите на различните марки да бъдат представяни от красиви разголени жени.По-лесно е да накараш една актри...

Филмът е адаптация към едноименната книга на Ерик Ларсън от 2011-та, която разказва историята на Уилям Дод (Том Ханкс) – американски посланик в Германия в периода 1933-1937 година и как той първоначално мислел, че докладите за антисемитизъм са били преувеличени, докато е живял в Берлин по време на ранните години на нацисткото правителство, съобщи Контактмюзик.

Героят на Том Ханкс скоро става все по-нясно с шокиращите мащаби на случващото се и след като се опитва да предприеме действия срещу режима, подава оставка през декември 1937 и се мести отново в САЩ, където се опитва да алармира за ужаса в Германия.

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com