Нийл Харис: Барни е уникален

32801
Нийл Харис: Барни е уникален

Нийл Патрик Харис, който играе Барни Стинсън в "Как се запознах с майка ви", обича да участва в рисковани каскади.

Това е и причината да бъде водещ на наградите Томи.

Откриха звезда, един милион пъти по-ярка от Слънцето

Гигантската звезда HR 5171 A, която се намира в съзвездието Кентавър, има около 1 милион пъти по-голяма яркост от тази на Слънцето. Па...

"Обичам да ме е страх, да вървя през царевично поле през октомври, а някакви хора да изкачат от всички посоки и да ме плашат", казва Нийл. "Зная, че не могат да ми направят нищо, затова ми харесва това изживяване. Да бъда водещ на наградите Тони е почти същото. Вече съм на сцената, всичко е на живо. Нещо може да се развали в последния момент. Имаме стотици проблеми, но имам аутокю и сме репетирали всичко. Забавно е и малко опасно, но зная, че всичко ще е наред", допълва той.

Актьорът бе водещ на наградите Тони четири пъти, преди да предаде щафетата на Хю Джакман. Нийл Патрик Харис споделя недоумението си от актьори, които не могат да четат аутокю.

"Винаги се учудвам, когато номинирани за Оскар актьори четат аутокюто сякаш никога преди не са виждали нещо подобно. Зная, че всичко е проверено, че техният мениджър вече се е съгласил. Въпреки всичко те са там с изражение, което пита "Какво, за Бога, е това" и четат монотонно без емоции", казва актьорът.

Нийл ще влезе в образа на Барни Стинсън в "Как се запознах с майка ви" за последен път този месец, тъй като деветият сезон на сериала ще бъде и последен. Той е тъжен, защото с това образът му спира развитието си. Въпреки това той очаква с нетърпение новите си роли.

Бийбър е най-преекспонираната звезда

Медиите пишат най-много за Джъстин Бийбър. Той зае първото място в антикласацията на сп."Форбс" на най-преекспонираните звезди. Резулт...

"Никога няма да мога да изиграя някой като Барни, защото той е толкова уникален. Снимали сме повече от 200 епизода… Най-накрая ще мога да направя и малко порно", пошегува се Нийл Патрик Харис.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com