Нина Добрев отблизо

17841
Нина Добрев отблизо

Макар че винаги изглежда прелестно на червения килим, звездата от "Дневниците на вампира" Нина Добрев се стреми да поддържа все по-бляскав външен вид.

В интервю за Ай Вилидж българската чаровница разкри любопитни факти за себе си и говори за любимите си дизайнери.

Що се отнася до модата, Нина призна, че таи известна завист за стила на Ема Стоун. "Искам да нося Версаче, Келвин Клайн и Шанел", сподели тя и описа какъв е идеалният за нея дизайнер, с когото един ден би искала да работи.

Но предвид приказните й талант и красота, едва ли някой би могъл да си представи, че съществува добър дизайнер, който би отказал да работи с нея.

Нина също заяви, че макар и запалена по йогата, често обича да притъпява глада с нещо несъвсем здравословно. "О, обичам бургерите. Обожавам ги! Обичам да си купувам голям, сочен бургер с домати, маруля, горчица и кетчуп, сос барбекю и тартар. Всичко това на едно място".

Що се отнася до образа й на съвършена жена, българката опитва да не позволи на Холивуд да й се качи на главата и да я повали на земята. "Може да се каже, че съм перфекционист. Това несъмнено се отразява и на професионалния ми живот. Искам нещата винаги да се получават по възможно най-добрия начин. Но понякога трябва да се спирам и да си давам почивка. Все пак има и други съществени неща".

Редактор: Георги Иванов

Нина Добрев: Влюбих се в две български момчета

"Влюбих се в две момчета в България, но за жалост не мога да ги взема у дома. Искам да избягам с тях, но не мога", написа актрисата Нин...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com