Нови водещи в "Тази сутрин" по bTV от 26 май

55385
Нови водещи в "Тази сутрин" по bTV от 26 май

Още две седмици и половина вероятно Генка Шикерова и Константин Караджов ще водят "Тази сутрин" по Би Ти Ви. Очаква се на 26 май сутрешният блок да е с нови лица - тв водещият Антон Хекимян и репортерката Биляна Гавазова.

Промяната се налага, тъй като Шикерова излиза в майчинство, очаква втора дъщеричка. Новото ръководство на Би Ти Ви решава, че това е моментът за обновление на "Тази сутрин", затова сменя и двамата водещи.

Насилието над журналист да бъде третирано като тежко престъпление

"Според управителния съвет на Съюза на българските журналисти за нас случаят е ясен. Това е опит да се сплаши Генка Шикерова и да се по...

Биляна Гавазова е била главен редактор на Дарик радио в Шумен. По-късно започва работа в Про.бг, но след като телевизията се слива с Би Ти Ви, тя остава репортер в по-голямата медия.

Антон Хекимян е едно от младите, но изключително популярни лица на Би Ти Ви. Още докато беше репортер на сутрешния блок, зрителите го запомниха с нестандартните му репортажи - я ще се облече като войвода и ще пече гергьовско агне, я ще влезе да играе мъжко хоро в ледените речни води за Йордановден.

От година той води по заместване публицистичните токшоута "Тази събота" и "Тази неделя", тъй като титулярката им Лора Крумова се грижи за малкия си син Явор. Заради новата му позиция двете предавания също ще излязат на екрана с друг водещ. Засега една от поканите на ръководството е към журналистката Мариана Векилска, която води сутрешните и обедните новини на Би Ти Ви.

Очаква се Лора Крумова да се върне на работа наесен. Много е вероятно дотогава двете предавания през уикенда да бъдат намалени с един час.

Ясновидката Николета: Бивш журналист е подпалил колата на Шикерова

Бивш журналист най-вероятно е човекът, който запали колата на известната водеща на bTV Генка Шикерова. Това предсказа ясновидката Никол...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com