Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Обичани актьори са новите водещи на "Гласът на България" (СНИМКИ)

13 юни 2024, 11:22 часа

Новият телевизионен тандем Владимир Зомбори и Боряна Братоева ще дават тон за песен, настроение и забавление в новия сезон на "Гласът на България" - тази есен по bTV. Двамата са истински фенове на рейтинговото музикално риалити и с огромно желание, страст и енергия ще се потопят в ролята на водещи в предстоящия бляскав и вълнуващ единадесети сезон.

Още: Феноменът и победител в "Като две капки вода" Владимир Зомбори. Кой е той? (СНИМКИ)

Ето какво казаха за предаването

Актьорите са едни от най-популярните, талантливи, харизматични и разпознаваеми лица у нас, както от театралната сцена, така и от телевизионния и екран. Двамата влизат с "гръм и трясък", и с широки усмивки в "Гласът на България".

Снимка: bTV

Още: Първата победителка в "Гласът на България" се омъжи (СНИМКИ)

"Щастлив съм, че музиката продължава да звучи със страшна сила по пътя ми и да ме среща с много интересни хора, музиканти и певци! Да съм водещ на "Гласът на България" е забавна, но и отговорна задача и се чувствам абсолютно на мястото си тук!", са думите на Владо Зомбори, влизайки в новото си амплоа.

"Снимките току-що започнаха, а вече успях да изпитам цялата палитра от емоции – от радост до сълзи в очите, опитвайки се да "спася" грима си от тях", споделя емоционално Боряна Братоева след първите си дни в шоуто.

Още: Боряна Братоева: Винаги много съм искала да мога да свиря на музикален инструмент

"С Влади сме приятели от години и се радвам, че именно сцената на "Гласът на България" е първата, която ни събира професионално. Двамата сме много различни като темперамент и мисля, че се допълваме чудесно в новата си роля! Нямам търпение и зрителите да разберат колко як сезон ги очаква!", продължава тя.

Снимка: bTV

Едни от най-големите музикални звезди на България  вече са заели местата си в треньорските кресла и са в очакване да чуят най-добрия и запомнящ се "глас на България" за 2024-та. Снимките на новия сезон на музикалното предаване започнаха преди броени дни, а феновете на шоуто ще се забавляват с единадесетото му издание през есента.

Още: Миро призна истината за "Гласът на България" (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес