Орхан Мурад с остро изказване срещу коментиращите Сузанита

29041
Орхан Мурад с остро изказване срещу коментиращите Сузанита
Снимка: стопкадър/YouTube

Певецът Орхан Мурад отправи гневно послание от профила си в социалната мрежа. Чрез публичното си изказване той защити дъщеря си Сузанита. С обидни реплики и остър тон Орхан Мурад осъди коментарите по адрес на изгряващата изпълнителка, отправени от психологът и бивш заместник-председател на Агенцията за закрила на детето Христо Монов и поп-фолк певицата Кали в сутрешния блок на bTV преди два дни.

Личността на 14-годишното момиче от асеновградския квартал Долни Воден бе обсъдена в предаването, в което бе засеганата темата „Еднакво ли се прилага за всички законът, като става въпрос за защитата на децата“.

Сузанита пак се изложи, този път с грима си (снимки)

Сузанита, която стана известна със скандалната си песен "Луцифер и Буда, отново шокира. 14-годишната дъщеря на певеца Орхан Мурад ...

"Кой беше този, който гостуваше на Хекимян по bTV, заедно с Кали в „Тази сутрин“ и съвсем безотговорно се изцвъка на темата Сузанита“, започва гневният пост на Орхан Мурад. И продължава с думите: „Че видите ли - родителите й трябвало да се глобят с хиляди левове зaтова, че тя си надула устните със силикон. Ами ако не е вярно, бе, задn*к?! Ти ще ми платиш ли хиляди левове? Говорите с г*зовете си. И във „ВИП Брадър“ щеше да участва. Даже и хонорар й определиха и какво ли не! А, бе, спрете се, бе! Гледайте родината отива на кино! А вие само цвъкате ли, цвъкате словесни изпражнения и се занимавате с глупости. И на Хекимян писах - приятели сме във фейса, но не ми отговори. Е! Нали стана интересно предаване - м*ната му, че за пореден път несправедливо се засегнаха невинни хора! Жалко за тази държава и за този народ!“, възмущава се огорчено певецът.

Казусът за обсъжданата тема е провокиран от наложена глоба на сина на Кали – Георги. По думите й, той е пътувал в кола с още трима младежи, когато за проверка ги спряла полиция. Причината била преминаване направо, при светлинен зелен сигнал за завой наляво. В тази връзка певицата изрази мнение, че Законът в България не е еднакъв за всички. „Глобяват сина ми, а оставят деца на по 14 г. – 15 г. в 4 ч. сутринта по морето да ходят пияни и дрогирани по клубове.“, каза Кали.

Христо Монов попита защо отговорните органи не са се самосезирали досега по случая Сузанита, която, според него, „взривява нравствените правила в държавата“. Той каза, че по Закона за закрила на детето родители й могат да бъдат санкционирани с глоба в размер на 3000 лева. „Да си показваш някои части от тялото на 14 г. не е свобода на словото, а е нарушение на Закона и на нормите на морала“, обясни в заключение Монов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Кание Уест отваря собствено порностудио

След подъл женски номер: "Ергенът" напусна още една дама (СНИМКА)

Невиждано: Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's Kitchen (ВИДЕО)

Продават любимите дрехи на Вивиан Уестууд за благотворителност

На коктейл без грим в "Ергенът". Ето какво предстои тази седмица (СНИМКИ)

Глория претърпя инцидент. Вижте какво се e случило (СНИМКИ)

Емилия каза истината за отношенията със съпруга ѝ Жорж Башур

Лили Иванова празнува рожден ден, бившият ѝ мъж издаде годините ѝ

Глория отговори със СНИМКА на слуховете за раздялата си с младото си гадже

Да се харесаш на всеки: Папи Ханс с емоционални признания за себе си (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com