Отстраниха Кристен от продължението на Снежанка

5538
Отстраниха Кристен от продължението на Снежанка

Кристен Стюарт започва да усеща с пълна сила последиците от аферата си с режисьора на "Снежанка и ловецът" Рупърт Сандърс, след като в. "Холивуд рипортър" съобщи, че тя била отстранена от втората част на адаптацията на известната приказка на Братя Грим.

Не се посочва изрично, че случилото се между Стюарт и Сандърс е пряката причина за промяната на курса на Юнивърсъл, но вероятно участието на Кристен щеше да предизвика огромен интерес към снимките на филма, поради което киностудиото решило да предотврати това. Запознат източник съобщава пред "Холивуд Рипортър", че Сандърс вероятно ще остане режисьор на лентата.

Стюарт обаче е изключена, като нейната героиня не се появява в историята, а за сметка на това сценарият е съсредоточен върху Ловеца, изигран от Крис Хемсуърт. Решението обаче е необичайно, тъй като звезди рядко са изключвани между първата и втората част на дадена поредица, а планът за тази специално беше да има две ленти с участието на Снежанка, след което една само с Ловеца.

След като изневярата беше разкрита от медиите Стюарт и Патинсън вече не са заедно, а Сандърс опитва да оправи нещата със съпругата си Либърти Рос.

Редактор: Калина Здравкова

Патинсън планира бягство в Австралия

Робърт Патинсън няма търпение да замине за Австралия, където ще снима новия си филм „The Rover”. Работата по новата лента щ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес