Памела Андерсън: Томи Лий може би е най-голямата ми любов

6827
Памела Андерсън: Томи Лий може би е най-голямата ми любов
Снимка: Getty Images

Въпреки че връзката на Памела Андерсън и Томи Лий беше изключително бурна, актрисата все пак признава, че бившият ѝ съпруг може би е най-голямата ѝ любов.

В края на месеца звездата от "Спасители на плажа" ще издаде своите мемоари "С любов, Памела", а по същото време Netflix ще пусне и документален филм със заглавие "Памела, любовна история". И в книгата, и във филма Андерсън говори съвсем открито за многото фази, през които е преминал животът ѝ, и мъжете, които са били част от тях.

В книгата, цитирана от Vanity Fair, Памела Андерсън пише: "Връзката ми с Томи може би беше единственият период в живота ми, в който бях наистина влюбена".

Двамата се женят по бански през 1995 г. на плаж в Канкун. "Забавлявахме се и имахме правило - да нямаме правила", продължава Андерсън. "Искахме просто да си направим бебета и да сме заедно завинаги." Двойката има двама сина - Брандън на 26 години и Дилън на 25 години.

Когато техните лични секс записи са откраднати от сейф в гаража им, а след това са "оформени" като секс касета, който започва да се продава и да се разпространява, връзката им е поставена под нов, невиждан досега натиск и ниво на публичност. "Това съсипа живота ни, като започнем от самата ни връзка", признава Андерсън. "Непростимо е как хората и до ден днешен смятат, че могат да спечелят от такова подобно деяние, да оставим настрана, че е и престъпление.", пише актрисата и добавя, че никога не е гледала въпросния секс запис.

Томи Лий

Томи Лий в съда

Памела Андерсън болезнено искрена за секс записа с Томи Лий

"Може би трябва да давам всичките си интервюта гола, за да няма никаква мистерия." казва Памела Андерсън в трейлъра на документалния фи...

От този момент нататък стресът върху Памела Андерсън и Томи Лий става непоносим и бракът им не издържа. Една вечер съпругът на русата красавица става агресивен и ѝ извива ръката, докато тя държи 7-месечния си син Дилън. "Томи изтръгна Брандън от ръцете ми и блъсна мен и Дилън в стената". Андерсън звъни на 911, Томи Лий е арестуван и е осъден на шест месеца затвор. "Тогава започна нашият ад", откровена е Памела.

Малко след неприятната случка актрисата подава документи за разтрогване на брака им. "Разводът с Томи беше най-тежкото, най-унизителното и най-трудно събитие в живота ми. Бях съсипана. Не можех да повярвам, че човекът, когото обичах най-много на света, беше способен на това, което се случи онази вечер. И двамата бяхме съкрушени, но аз трябваше да защитя децата си.", споделя звездата на Playboy. "Томи е баща на децата ми и завинаги ще съм благодарна за това."

Памела Андерсън се жени още четири пъти - веднъж за Кид Рок, два пъти за Рик Саломон, а последният ѝ брак е с Дан Хейхърст, с когото се разделиха през 2021 г.

Памела Андерсън

Днес Памела Андерсън е сама и живее в къщата на родителите си заедно с петте си кучета. "Сега живея много по-романтичен живот в самота, отколкото когато бях обвързана."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

На крачка от полуфинала: Още една двойка се сбогува с Dancing Stars (СНИМКИ)

Харви Уайнстийн отново се изправя пред съда

Джон Бон Джоуви: Не бях светец в брака си, но от наркотиците ме е страх

Ан Хатауей разкри точната причина да спре да пие алкохол

Отвличане в "Ергенът"! Екипът на предаването се оттегля

Холивудска актриса призна, че крал Чарлз III е флиртувал с нея (ВИДЕО)

Почина Юми Кацура - една от най-прочутите японски дизайнерки в света

Димитър Рачков издаде какъв е бюджетът на "Като две капки вода"

Дама от "Ергенът" разкрива всички тайни на предаването в тефтерче (СНИМКИ)

Панайот Панайотов като Мик Джагър с категорична победа на полуфинала в "Като две капки вода"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com