X
 
 

Почина мъж, обвинил Кевин Спейси в сексуално насилие

1377 0
photo of Почина мъж, обвинил Кевин Спейси в сексуално насилие
Снимка: Getty Images/Guliver
В САЩ почина масажист, завел дело срещу актьора Кевин Спейси, обвинявайки го в сексуално посегателство през 2016 г., съобщи телевизионният канал NBC, позовавайки се на изявление на съда.

По-рано беше съобщено, че масажист, чието име не се съобщава е обвинил Спейси в сексуално посегателство, умишлено причинявайки му емоционален стрес и държане в плен.

Първо публично изявление на Кевин Спейси след обвиненията в сексуален тормоз

„Колкото сте по-ранени, толкова сте по-силни. И толкова по-празни ставате“. Това се казва в първото публично изявление на К...

Адвокатите на Спейси са съобщили пред съда, че адвокатите на ищеца са ги уведомили на 11 септември за скорошната смърт на техния клиент, отбелязва каналът. Причините за смъртта не се съобщават, предава БГНЕС.

По-рано защитата на актьора поиска да бъде прекратено друго дело по обвинение тормоз, заведено от вече 21-годишния Уилям Литъл. На предварителните изслушвания в съда той неочаквано отказа да отговори на въпроси относно основното доказателство - мобилния си телефон, възползвайки се от правото си да не се инкриминира.

Големият скандал около Кевин Спейси започна с изявление на изпълнителя от телевизионния сериал "Стар Трек" Антъни Рап, който каза, че когато е бил на 14 години, актьорът се опитал да го съблазни. Спейси отговори, че не помни инцидента, но въпреки това се извини. Впоследствие мексиканският актьор Роберто Кавазос заяви, че е жертва на сексуален тормоз от страна на Спейси и познава много други хора, които са били в подобна ситуация. Към днешна дата броят на хората, подали сигнал за тормоз от страна на актьора, е няколко десетки.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители