Подводен трилър в Къртицата

30742
Подводен трилър в Къртицата

Тази вечер, Заселниците ще доказват бързина и хладнокръвие в поредната напрегната мисия, която ще ги раздели на „удавници” и „спасители”.

Мисията „Спаси удавник” ще ги прати на дъното на басейн, заключени в клетка с ръце, оковани с вериги към нея. Давещите се ще разчитат на отборните си партньори, които да ги освободят от подводния капан. Къртицата или Групата, спасени или удавени – не пропускайте най-трудното изпитание на супергероите досега и неочакваните емоции на мъжагата Емил Каменов при срещата с най-големия му страх.

ММА боецът Георги заподозрян за Къртицата

Тази вечер новата мисия от Стаята за разследвания ще впрегне Заселниците в броене на тестиси, жаби, паяци, свински очи, червеи и скорпи...

Предверието „Ароматно кафе” ще поднесе на супергероите коктейл от кафе с топинг от червеи, хлебарки и други смрадливи гадинки, който ще тества вкусовите им граници по краен предел.

В живото предаване довечера, очаквайте финала на скандала между модела Бориса Тютюнджиева и злепоставилият името й гард Емо Каменов. Ще има ли съдебно дело или колебанията и разкаянията ще се окажат по-силни от обидата – развръзката предстои тази вечер от 20.30 ч. по TV7.

На прага на предстоящите номинации от зрители и участници, в Базата ще се появи нов жокер. Има ли вероятност той да промени вече създалото се масово подозрение, че ММА героя Георги е възможната Къртица – не пропускайте да видите в епизода днес.

В живото студио на Къртицата 2 тази вечер, коментаторите ще насочат светлините на прожектора към участниците, които останаха извън скандалите и любовните схеми – Александър Сано, Евгени Иванов-Пушката, Илиян Киряков и Костя. Умишлени или случайни са техните решения и възможно ли е тъкмо в този отбор да се крие Къртицата?

Ивайла Бакалова отряза Георги

В днешният епизод на Къртицата 2, Борислав ще бъде героят на вечерта. Рожденият му ден стана повод продукцията да го изненада с пищно п...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com