Поли Генова се върна в България, вече има контакти с големи продуценти

5012
Поли Генова се върна в България, вече има контакти с големи продуценти
Снимка: БГНЕС

България вече има световен музикален хит и това е песента на Поли Генова от "Евровизия", разпознаваема е по света със своя песен и това е песента на Поли Генова, с която тя спечели четвърто място на “Евровизия”. Това заяви пред БГНЕС самата Поли и екипът, с който младата изпълнителка се завърна от Швеция.

Ние имаме предложение от Universal и от други места. Ще има и ремикси - международни на Поли с други артисти. Това вече се случи”, коментира и композиторът на песента на Поли ”If Love Was a Crime” - Борислав Миланов.

Русия реагира: На следващата "Евровизия" да пеят за Асад

Говорителката на руското министерство на външните работи Мария Захарова предложи на следващото издание на конкурса "Евровизия" догодина...

Като истинска звезда Поли беше посрещната на аерогарата в София от много фенове, които я засипаха с цветя, плакати и много любов.

Това е само началото, с тези думи Поли отговори на въпроса дали това е най-големият ѝ успех до момента. Певицата заяви, че все още не осъзнава какво ѝ се е случило, но от реакциите на всички около нея вече започва да усеща важността на успеха си. Беше изключителен кеф, каза буквално Поли.

Оценката ѝ за тазгодишния конкурс е много висока като според нея, а и според наблюденията на организаторите, с които са говорили, това е най-големият концерт на “Евровизия” правен през последните години и за първи път се излъчва в САЩ и в Китай.

Поли разказа развълнувана и за срещата си с американския музикант Джъстин Тимбърлейк, който е бил специален гост на концерта, като посочи, че се е чувствала невероятно само от факта, че той е пожелал успех на всички участници в конкурса по време на репетицията, където тя е имала възможност заедно с другите участници да го види.

Плевнелиев към Поли Генова: Направихте българите горди и единни

Президентът Росен Плевнелиев поздрави Поли Генова за постигнатия успех на конкурса "Евровизия" в Стокхолм, съобщиха от прессекретариата...

Продуцентът от БНТ Йоана Левиева – Сойър заяви, че по отношение на индустрията най-голямата ценност на “Евровизия”, която пропускаха много хора досега, е възможността българските артисти и композитори да работят със свои колеги от други държави, "защото колкото и да не са всичко парите, има значение”, обясни Левиева.

“В музикалната индустрия на Европа това е най-голямото събитие, което е сравнимо с големите концерти в Америка, каквито в Европа артистите нямат възможност да правят. Това им дава видимост и възможност в индустрията, което иначе не може да се случи. И тази възможност трябва да се използва”, заяви Левиева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com