Повдигнаха обвинение на Кание Уест за кражба и побой

7554
Повдигнаха обвинение на Кание Уест за кражба и побой

Американските власти са повдигнали обвинения в нанасяне на побой и опит за кражба срещу рапъра Кание Уест, съобщава БГНЕС. Става въпрос за случай от месец юни т.г., когато Уест атакува папарак на летището в Лос Анджелис.

Тогава рапърът се нахвърли върху фоторепортера Даниел Рамос и се опита да му вземе фотоапарата. "Бях шокиран, когато той ме нападна. Всичко, което исках, е да му задам един-два въпрос. Но той се ядоса. Прочетох в очите му, че се готви да ме атакува", разказва Рамос.

Ким Кардашиян и Кание Уест отказали 4 млн. долара за снимки на бебето си

Ким Кардашян и Кание Уест отказали предложение от четири милиона долара от австралийска медия за публикуването на ексклузивни снимки ...

Адвокатите на Уест излязоха с твърдението, че клиентът им само се е опитвал да попречи на фотографа да го снима. Но адвокатът на Рамос казва друго: "Г-н Уест внезапно се нахвърли върху Дани, удари го и му изви ръката в опит да изтръгне фотоапарата от ръцете му".

"В опит да запази фотоапарата си, Дани пада на колене върху тротоара, вследствие което наранява дясното си бедро. Болката, която е изпитал, е била толкова силна, че заради нея той е трябвало да бъде откаран с линейка в болница", коментира още адвокатът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com