Разкриват възмутителни тайни за дамите в "Ергенът": Алек предприема неочакван ход

2197
Разкриват възмутителни тайни за дамите в "Ергенът": Алек предприема неочакван ход
Снимка: bTV

Изключително емоционални и изпълнени с обрати обещават да бъдат следващите два епизода на "Ергенът" тази и утре вечер (20 и 21 март) от 20:00 ч. по bTV. В надпреварата за сърцето на Алек Младенов продължават 18 дами, но и тази седмица за няколко от тях приказката ще свърши и ще трябва да напуснат имението на любовта завинаги.

Още тази вечер (20 март) своята покана за индивидуална среща ще получи дама, за която усамотението с Алек ще дойде като "гръм от ясно небе". Най-желаният ерген на България ще отведе избраницата си на вълнуваща разходка из тесните улички на Стария Родос, а любовното им уединение ще бъде изпълнено с предизвикателства. Алек е подготвил и специална изненада за дамата, срещайки я с най-близките ѝ хора, което ще я трогне до сълзи.

Снимка: bTV

Още: Предложиха на Емрах Стораро дама от "Ергенът" (СНИМКИ)

Докато Алек се губи с избраницата си в романтичния лабиринт, наречен Родос, останалите момичета в имението ще се гмурнат в една древна и също толкова забележителна гръцка традиция. С отскок и грациозна стъпка, те ще открият вечерния коктейл със специална изненада за "ергена" – фееричен танцов спектакъл. За целта участничките ще трябва да усвоят тънкостите на античния гръцки танц и на доброто старо сиртаки. А най-страстната танцьорка, която успее да открадне сърцето на Алек от сцената, ще получи скъпоценна тиара от бяло злато и диаманти, достойна като за истинска богиня.

Разкритието на една голяма тайна

Вечерният коктейл ще бъде разтърсен от неочакваното разкритие на Виктория, че извън стените на имението Габриела има сериозна връзка с футболист, когото тя познава. Как ще отвърне на удара състезателката по плуване и каква ще бъде реакцията на Алек, когато научи за отправените от страна на целия противников лагер обвинения, че сестрата на Памела не е в предаването, за да търси любовта, предстои да разберем... Вечерта ще завърши с инфарктна Церемония на Розата, по време на която Алек ще бъде изправен пред поредния тежък избор с коя от дамите да се раздели завинаги.

Още: Участвал ли е Виктор Стоянов в "Ергенът" срещу хонорар?

Снимка: bTV

В четвъртък вечер (21 март) е време за нова групова среща, на която Алек ще очаква цели 12 дами на един от най-красивите гръцки плажове. Въодушевлението на момичетата обаче бързо ще притихне, след като разберат, че екзотичното място всъщност е "минирано", а тяхната задача ще е да обезвредят заложените в пясъка "бомби". Решението на една от дамите да саботира играта и откритият физически сблъсък между две от най-изявените претендентки ще нажежат "страстите" до краен предел, а това неминуемо ще доведе до непредсказуеми последствия... В края на вечерта зрителите на bTV ще станат свидетели на най-разтърсващата до момента Церемония на Розата, след която нищо за момичетата в имението на любовта няма да бъде същото.

Още: Кои 5 момичета ще останат на финала на "Ергенът"? (СНИМКИ)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Над 400 костюма са облечени досега в Dancing Stars

Кой известен режисьор участва в кампанията на Байдън

Кои са най-щедрите знаменитости в света

Готова е да разкаже всичко: Дженифър Анистън пише мемоари

Осъдиха Бритни Спиърс да плати над 2 милиона долара на баща си

Шакира разкри как е успяла да преодолее Пике

Излезе първият трейлър на биографичния сериал за Карл Лагерфелд (ВИДЕО)

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com