Руснаци изкопираха "Под прикритие"?

19215
Руснаци изкопираха "Под прикритие"?

От вчера по руския телевизионен канал ОРТ тръгна нов сериал, който много прилича на хитовия бълграсрки "Под прикритие". Криминалният екшън на Тимур Алпатов дори носи същото име - „Под прикрытием”, като основната сюжетна линия е като в нашата популярна поредица на Димитър Митовски.

Главният герой – Олег Резвов (Владимир Яглич) е сирак, израсъл в сиропиталище. На 16 години той е осъден несправедливо за убийство. Три години лежи в затвора, когато е разкрит истинският убиец, и е освободен. Служи в армията, воюва в Северен Кавказ, после започва работа във ФСБ, където се проявява като спец във внедряването в различни престъпни групировки, пише "Монитор".

Протест с яйца и хайвер в Гърция срещу турските сериали

Kрайнодясната гръцка партия "Златна зора" организира протест срещу турските сериали "Пепел от рози" и "Великолепният век". Седем нейни...

Неговият шеф Хромов му възлага задачата да проникне в една от най-влиятелните банди заедно с още един негов колега. Основната им задача е да достигнат до боса - Куба (Сергей Газаров) – хитър, жесток и много опасен бандит, който е аналог на българския Джаро (Михаил Билалов). Нещата обаче се объркват, когато Олег се влюбва в неговата млада съпруга.

„Двата сериала нямат нищо общо. Те са много различни и мисля, че руският не е направен много добре. Подобни сюжети – на полицаи, които се внедряват „под чужда кожа” в криминални групировки, са хиляди, така че руснаците не са заимствали от нас”, бе категоричен продуцентът Димитър Митовски.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес