Рут Колева към Слави Бинев: Ах, успях да се издигна, Слави Бинев ми намигна

50412
Рут Колева към Слави Бинев: Ах, успях да се издигна, Слави Бинев ми намигна

Певицата Рут Колева пропя чалга благотворително и с идеята да иронизира подалия вече оставка председател на Комисията по култура и медии в парламента Слави Бинев. Идеята е част от забавни предизвикателства, които кампанията „Холидей Хироус" отправи към популярни българи.

Инициативата набира средства за деца и семейства в беда. С песента си „Химнът на кОлтурата" Рут Колева поздрави лично Слави Бинев. Звездата сподели в ефира на Нова телевизия, че искрено се забавлява от поп фолк превъплъщението си. Интересният текст на парчето е написан от една от най-добрите приятелки на червенокосата певица. В рамките на въпросната кампания, всяка седмица една българска звезда обещава да направи нещо шантаво и неочаквано, ако успее за седмица да събере поне 1000 лв. за коледната инициатива на празничните герои, която иска да подари пълна празнична трапеза на 5000 семейства.

Симеонов: Още не съм чул и един аргумент срещу Слави Бинев

Все още не съм чул нито един сериозен аргумент за това Слави Бинев да се оттегли от председателския пост на Комисията по култура и меди...

Всеки може да помогнете на инициативата #НЕМЕЕШУБЕ като изпратите смс с текст DMS Geroi на номер 17 777. Може да се правят дарения и чрез PayPal, ePay или банков път. Всички средства ще бъдат използвани за закупуване на хранителни продукти.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com