Щедрият Джони подарил на Ванеса имение за 4,4 млн. долара

4798
Щедрият Джони подарил на Ванеса имение за 4,4 млн. долара

Холивудският идол Джони Деп подарил на Ванеса Паради имение за 4,4 милиона долара в сърцето на Холивуд.

Въпреки раздялата на звездната двойка, която има две деца - Лили-Роуз и Джак, звездата от "Карибски пирати" не спира да бъде щедър и подарил на бившата си луксозна къща в средиземноморски стил, предаде Контактмюзик.

Оттогава Деп се опитва отново да си върне доверието на Ванеса, затрупвайки я със скъпи и символични подаръци. Последният жест на актьора е огромното имение в Холивуд, простиращо се на 5800 кв. м с пет спални с дървени тавани и греди, голям басейн и сауна.

Паради в роман с милионер, Деп се радва

Ванеса Паради завърза роман с милионер. Новата тръпка на певицата и актрисата, която неотдавна се раздели с Джони Деп след 14-годишна ...

Според слуховете Ванеса вече е попаднала в нов любовен романс с милионера Гай-Дейвид Гарби, с когото се запозна през май.

"Краят на връзката им беше труден и за Ванеса, и за Джони. В момента се опитват просто да останат едно сплотено семейство, защото имат две деца, които за тях са основен приоритет. Но Ванеса и Гай-Дейвид станаха много близки през последните месеци и въпреки че нещата при тях се случват бавно, те все пак се срещат. Гай е признал своито дълбоки чувства към Ванеса, но й е казал, че ще й даде цялото време, което й е необходимо, за да се възстанови от раздялата напълно", заяви близък до звездите източник.

Редактор: Калина Здравкова

Ванеса Паради в обятията на нов мъж

Френската актриса Ванеса Паради, която преди седмици обяви раздялата си с Джони Деп, беше забелязана с в прегръдките на нов мъж в Париж...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com