Шварценегер предлага да мъчат терористите в Гуантанамо с негов филм

5806
Шварценегер предлага да мъчат терористите в Гуантанамо с негов филм

Арнолд Шварценегер толкова се срамува от филма си от 1969 г. "Херкулес в Ню Йорк", че смята, че ужасната лента трябва да бъде показвана на терористи, които не искат да говорят пред следователите, предаде БГНЕС.

Бившият губернатор на Калифорния играе във въпросния филм ролята на Арнолд Силния и е много щастлив, че не е бил запомнен с това име. "На места като Гуантанамо се използва техниката за мъчение уотърбординг. Смятам, че разпитващите трябва просто да казват: "Хей, ако не проговорите, ще трябва да гледате "Херкулес в Ню Йорк". Гарантирам ви, че тези момчета много бързо ще проговорят след подобна заплаха", пошегува се Шварценегер пред сп. "Менс Фитнес".

Междувременно в документален филм за ранните години от кариерата си на бодибилдър бившият губернатор на Калифорния разкрива, че на младини прекарал известно време в ареста заради желанието си да направи кариера в бодибилдинга. Макар че по това време бил само на 18 години, Шварценегер бил изпратен във военен затвор в Австрия, след като избягал от казармата, за да участва в състезанието Мистър Европа за младежи в Германия. По това време той отбивал задължителната си военна служба от една година в австрийската армия.

Макар че първоначално не одобрявали стремежите му, в крайна сметка висшите военни го подкрепили да работи върху тялото си. Те дори му помагали да трупа мускули, като му направили импровизирана фитнес зала в казармата и му давали необходимата храна за изграждане на тялото. Родителите му обаче съвсем не одобрявали начинанията му.

Документалният филм "Arnold s Blueprint" ще бъде показан на 26 септември.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com