Уилям и Кейт ще почакат с бебетата

9820
Уилям и Кейт ще почакат с бебетата
През 2012 г. двойката има много важни ангажименти

Принц Уилям и неговата съпруга, херцогинята на Кембридж Катрин не възнамеряват в близко бъдеще да си имат деца, съобщи в. "Дейли мейл", като се позова на близък до кралското семейство.

През 2012 г. двойката има много важни ангажименти, сред които са диамантеният юбилей на кралица Елизабет Втора - 60-ата годишнина от възкачването й на трона, а също провеждането на Олимпийските игри. Двете събития изискват присъствието на принца и неговата съпруга на много официални мероприятия. През февруари и март Кейт и Уилям ще трябва да се разделят за 6 седмици, докато принц Уилям ще е на мисия на Фолклендските (Малвинските) острови.

Мадона ще филмира Уилям и Кейт

На поп кралицата Мадона и хареса да стои от другата страна на камерата и планира да се завърне към режисурата. Мардж иска отново да се...

През това време Катрин за пръв път ще започне да участва в официални мероприятия сама. Според източника това ще й помогне да се отвлече от тревожните мисли за принц Уилям и да понесе по-леко самотата.

През септември или октомври е предвидено официално посещение на двойката в Сингапур, Малайзия, Соломоновите острови и Тувалу.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com