Владимир Михайлов е царят на имитациите и големият победител в "Като две капки вода"

21140
Владимир Михайлов е царят на имитациите и големият победител в "Като две капки вода"
Снимка: "Като две капки вода"/Facebook

Грандиозният финал на сезон номер 11 на "Като две капки вода" настъпи, а големият победител се казва Владимир Михайлов. Всяка една неделя от началото на този сезон на шоуто за имитации Владо показваше огромен талант и упоритост.

Тази вечер за победата се бореха Владо, Тома, Дара Екимова и Керана, които през сезона натрупаха най-много точки и формираха челната четворка. Дара остана на четвърта позиция, трети се класира Тома, а на втора позиция остана Керана.

Финалната вечер на "Като две капки вода" започна с последното изпълнение на Христо Гърбов, който се превъплъти в част от групата The Champs и култовото им парче "Tequila". В типичния си шегаджийски стил актьорът бързо донесе доброто настроение и на публиката, и на журито и подготви всички за първия участник, който ще се бори за победата - Тома.

Тома избра да имитира Дейвид Ковърдейл от Whitesnake с хита "Here I Go Again". Имитацията му беше на ниво и се превърна в чудесен завършек на изпълненията му в целия сезон. Тома бързо се превърна във фаворит на зрителите още от началото на този сезон, а финалът на предаването доказа, че талантът му е изключителен.

След него на сцената се качи актьорът и музикант Владимир Михайлов в образа на Васил Найденов и вечната му песен "Болката отляво". Михайлов също се оказа с титаничен талант, който блесна още от първото издание. Владо направи брутални имитации и спечели сърцата на всички с упоритостта и многопластието на таланта си. Двамата с Тома през цялото време се преследваха на върха.

Ралица Паскалева, Димо Алексиев и Христо Петков излязоха за последен път на сцената на "Като две капки вода" като Графа, Михаела Филева и Venzy и хита "А дано, ама надали".

Веселин Маринов разказа виц за себе си и заяви, че крачетата на Рачков са 7 сантиметра

По време на епизода на шоуто за имитации "Като две капки вода" от тази вечер (09.04) естрадният певец Веселин Маринов и единият от воде...

Дойде ред и на Дара Екимова, която също се нареди сред четиримата финалисти. Тя бе избрала "Остани" на Паша Христова, за да заяви за последен път на тази сцена своя талант. Изпълнението ѝ бе силно и чувствено, макар и леко далеч от оригинала.

Яна Маринова и Кали влязоха в образа на изпълнителките от руския дует Тату. Двете показаха, че неуспехите им не са сломили духа им и те напускат предаването в супер настроение.

Последното превъплъщение на Керана бе последно за вечерта и последно за сезона. Тя избра да изпее "Memory" от мюзикъла "Котките" в образа на Никол Шерцингер. Керана пя с цялото си сърце и макар да не направи добра имитация, вдигна зрителите на крака.

ОЩЕ: Историята на Владимир Михайлов от "Като две капки вода": актьор, певец и гангстер

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Владимир Зомбори е големият победител в "Като две капки вода" и абсолютен майстор на имитациите

Ивет Лалова с трогателно ВИДЕО за Деня на майката

Помните ли адреналинката Жана? Вижте новата ѝ професия (СНИМКИ)

"Малка сватба": Яна Титова и Алек Алексиев показаха венчавката си (СНИМКИ)

Марианна Александрова от MasterChef с изящна демонстрация на висша кулинария в азиатски стил (СНИМКИ)

Васил Найденов с нечувана досега истина

Лияна Панделиева нападна Андреа Банда Банда. Вижте какво каза

Владимир Зомбори разкри истината за миналото си (ВИДЕО+СНИМКИ)

Раздели ли се Елена от "Ергенът" с голямата любов? (СНИМКA)

Валерия от "Ергенът" с откровено мнение за Алек

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com