Вълев: В голяма част от постановката ВИП играя себе си

35770
Вълев: В голяма част от постановката ВИП играя себе си

Любимецът от телевизионния екран – актьора Мариан Вълев още топъл,топъл след премиерата на “Под Прикрите – сезон 4” ще стъпи на бургаска сцена, за да зарадва феновете си по морето с нашумелия моноспектакъл “ВИП”!

"Четейки пиесата, имам чувството, че всичко написано там идва от моето сърце", казва актьора и признава с усмивка, че в голяма част от постановката играе себе си, "което е доста шантаво и параноично". “Надявам се текстът на автора да стигне до сърцата на зрителите, а аз да бъда подходящ проводник за това", казва Мариан Вълев.

Куката: Бахаров взе всички к*рви

Мариан Вълев не може да се примири с известността на Захари Бахаров. Този път говорим за героя му в моноспектакъла „ВИП”, с...

На 22 януари в зала “Лукойл Нефтохим Бургас” в центъра на града, актьора ще представи постановката по текст на Ерик Богосян – “ВИП”, с която триумфално се завърна на театралната сцена след 20 годишно отсъствие. Забавна и любопитна е комбинацията между  неподражаемия стил и талант на актьора и гениалния текст на Ерик Богосян, което обещава на всички в залата повече от неочаквана и запомняща се среща с Мариан и то “очи в очи”! Продуцент на постановката е АРТИШОК.

Билети за ‘ВИП” на 22 януари в зала “Лукойл Нефтохим Бургас” в центъра на града, могат да бъдат закупени на Касата на самата зала /раб.време 10 – 18ч, тел. 0894/898-098/ с цена от 12 до 14 лв. 

В интернет на www.ticketportal.bg, пък можете да намерите билети за постановката “ВИП” на сцената на Театър “София” - с дата на 25 януари 2014г.

 

Видео от моноспектакъла на Мариан Вълев

Мариан Вълев ударно се завръща с постановката „ВИП“ след 20-годишно отсъствие от театралната сцена. Тя е продуцирана от АР...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com