X
 
 

Звезда от сериала "Империя" пак отива на съд заради лъжа за хомофобия и расизъм

438 0
Звезда от сериала "Империя" пак отива на съд заради лъжа за хомофобия и расизъм
Снимка: Getty Images/Guliver
Скандалният американски актьор Джуси Смолет, който стана известен заради фалшиво твърдение, че е нападнат от расистки и хомофобски подбуди, е на път да се сблъска с нови обвинения. За това съобщи специалния прокурор по делото Дан Уеб, предаде БГНЕС.

Смолет вече е обвинен в даване на фалшиви показания в полицията. Той стана известен, след като през януари 2019 г. заяви, че е станал жертва на нападение от омраза с расистки и хомофобски мотиви. Няколко седмици по-късно Смолет беше обвинен, че сам е организирал нападението, като е платил на двама свои познати 3500 долара. Прокуратурата твърди, че Смолет не е бил доволен от заплатата си в телевизионния сериал "Империя" и че искал да стане по-известен.

Арестуваха актьор, инсценирал нападение срещу себе си за по-висока заплата

Американският актьор Джуси Смолет бе арестуван заради това, че инсценирал нападение срещу самия себе си. Според полицията в Чикаго той ...

Впоследствие обаче обвиненията отпаднаха без обяснение. Сега обвиненията са повдигнати отново. Специалният прокурор разследва и обстоятелствата, при които обвиненията първоначално са били свалени.

Случаят със Смолет предизвика широк резонанс в САЩ. Много известни актьори и общественици първо изразиха подкрепата си за него, а след това я оттеглиха, след като Смолет беше обвинен, че сам е организирал нападението. Смолет беше уволнен и от сериала, където изигра една от главните роли.

Actualno.com

Етикети: