ПД "Социалдемократи" в Силистра се влива в АБВ

21575
ПД "Социалдемократи" в Силистра се влива в АБВ

Политическо движение „Социалдемократи” /ПДС/ в област Силистра се влива в гражданското движение "Алтернатива за българско възраждане" (АБВ), съобщиха от движението. Решението е взето на проведения Областен съвет на ПДС.

Представители на седемте общини в областта са се обединили около идеята цялата областна организация да подкрепи АБВ и активно да участва в очакваните парламентарни избори. Ръководството на ПДС в областта е подало оставката си от ръководните структури на партията, а членовете са депозирали заявления за напускане на партията.

Емил Кало: АБВ търси съюз на идеи

АБВ е единственият шанс за спасение на левицата в България. Ние развиваме програма, в която са заложени социални ангажименти и концепци...

Делегати на движението ще бъдат сред учредителите на АБВ като партия на 28 юни в София. С този акт те демонстрират одобрение за политика, която предлага АБВ – изчистване на политическия живот от задкулисието, прозрачност при вземане на решенията, поемане на отговорност за изпълнение на ангажиментите към избирателите, обясняват от пресцентъра на АБВ.

ПД „Социалдемократи” има двама общински съветници в община Силистра и един в община Ситово, както и структури във всички общини на областта. Всяка от тях е отворена към желаещите да подкрепят АБВ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com