Напредва рехабилитацията на обходния път на Елхово

4904
Напредва рехабилитацията на обходния път на Елхово
Снимка: АПИ

Напредва рехабилитацията на обходния път на Елхово, информират от Агенция пътна инфраструктура. Общата дължина на участъка е 6,7 км, съобщава Дарик нюз.

На около 90% от отсечката вече е положена неплътната асфалтова смес /биндер/. Банкетите са изпълнени на 100%. Работи се по кръстовището с път II-79 Елхово - Бургас.

8 фирми са в надпреварата за рехабилитацията на 20 км от пътя Камен – Драганово

8 са отворените ценови оферти за надзор при рехабилитацията на 20 км от път III-514 Камен – Драганово, съобщават от Агенция "Пътн...

Предстои ремонт на моста над р. Кириловска при км 289+725 на път I-7, както и студено рециклиране и полагане на биндер в участък от 520 м – от км 293+200 до км 293+720. Около 480 м шумозаглушителна ограда ще бъде поставена в участъка между ул. „Морава“ и многопрофилната болница в Елхово.

С рехабилитацията на участъка ще се улесни тежкотоварният трафик по път I-7 към ГКПП-Лесово и ще се подобри връзката на област Ямбол с път ІІ-79. При благоприятни метеорологични условия строителните дейности се очаква да завършат в средата на септември.

Проектът за рехабилитация на близо 7-километровия участък е включен в лот 5 на програма „Транзитни пътища V“. Инвестицията е за около 6 млн. лв.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com