X
 
 

Останки от прасета се търкалят в Сливенския балкан (ВИДЕО)

9678 11
Останки от прасета се търкалят в Сливенския балкан (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver
Как точно върви борбата с африканската чума в Сливенско, където има всекидневни протести заради настояванията на държавата да се изколят всички прасета, гледани по домашно? Въпросът има и доста нелицеприятен отговор.

Във Facebook беше публикувано видео, показващо трупове на разчленени прасета, които са събрани в чували и захвърлени. Според многократни уверения на БАБХ и МЗХ единственият начин за борба с африканската чума при доказано огнище е евтаназия и загробване на всички животни. Затова и заснелата видеото Валентина Василева-Филаделфевс пита къде са властите и обещава блокадата при Крушаре да остане в сила. Тя твърди, че останките от прасетата са захвърлени в близост до вододайна зона.

Припомняме, че подобно видео за отношението на ветеринарите от БАБХ в ямболското село Зидарово беше публикувано преди три седмици, отново от същия потребител. Тя е председател на Единна народна партия, която беше създадена и водена от Мария Капон.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Legs-it 11 Legs-it преди 5 месеца Профил на трол?
  Кой печели надпреварата за Legs-it (най-хубавите крака) ?
 • Coronation Street 10 Coronation Street преди 5 месеца Профил на трол?
  прилича на сценична картина (snapshot) от Джордж Орвъловата адаптация в анимационен филм Animal Farm , първата анимационна продукция от Велико Британия в далечната 1954 . Която щяла да е сатирична карикатура на ежедневието в марксизма-ленинизма . Уви , разговорните шаблони , така наречените аргументи на нашата политическа класа , макар стандартизирани и префасонирани чрез например фейсбук , си ос виж още ›› тавят същите шаблони , каквита са си били по съдържанието . Таблойд-Шаблона-Карикатура : темата готова ! На пример : Но британският таблойд "Дейли мейл" реши да отдели на първа страница повече внимание на краката на двете лидерки вместо на обсъдените от тях въпроси.
 • из секретният доклад на партиен пленум XXVII конференция 9 из секретният доклад на партиен пленум XXVII конференция преди 5 месеца Профил на трол?
  ... състоянието на нашата експортна индустрия ... в Италия банана република ... руските пазари ... Народна Република Китай ... САЩ ...
 • Breakfast at Tiffany, Hot Dog at Fifth Ave 8 Breakfast at Tiffany, Hot Dog at Fifth Ave преди 5 месеца Профил на трол?
  Със или без чили ? Горчица , маюо или пур ? Чеснов сос ?
 • фейк-нюс 7 фейк-нюс преди 5 месеца Профил на трол?
  Останките не се търкалят . Търкалене предполага продължителноот , а не еднократен акт . Или свинските краченцета още се катерят , се произхождат там в Балкана ?
 • Какво гнусно заглавие 6 Какво гнусно заглавие преди 5 месеца Профил на трол?
  Кризата може да се опише и с други изразни средства . Екаризаж си е екиризаж , и ако капацитет се изчерва с стигне именно до това , гнездата на заразата .
 • Breakfast at Tiffany , 1961 (Movie) 5 Breakfast at Tiffany , 1961 (Movie) преди 5 месеца Профил на трол?
  Картината се промени . Докато свинекомплекси по време на Червенков били лозунга за нацията , даже за целия източен икономически блок (с изключението на ГДР , където развиха западният модел на бройлерите), днес свиневъдните комплекси станали предизвикателство за съществуване на икономия . Да почнем с оглеждане на повече овца . Както и други модификации на месо-производствен сектор .
 • Анонимен 4 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Трябваше дасе избият свинете,бравос на Боико и на министара моята саученичка Десислава.да живее Герб.
 • Анонимен 3 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Тъжна картинка. Но ще се оправят нещата някой ден. Промяната идва от цялото общество и отделно от всеки индивид. Иначе няма как да стане.
 • Анонимен 2 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Това е страшно и смразяващо...при соца такова нещо не е имало.....за всичко е виновен бойко борисов и престъпната му огранизирана грипа партията мафия герб....сега той е някъде в бившата СССР к лапа лй лапа свинско ....к му е през уя за българете.....оставка илк свобода или смърт.....
Нагоре
Последно в Актуално