X
 
 

Останки от прасета се търкалят в Сливенския балкан (ВИДЕО)

8951 11
photo of Останки от прасета се търкалят в Сливенския балкан (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver
Как точно върви борбата с африканската чума в Сливенско, където има всекидневни протести заради настояванията на държавата да се изколят всички прасета, гледани по домашно? Въпросът има и доста нелицеприятен отговор.

Във Facebook беше публикувано видео, показващо трупове на разчленени прасета, които са събрани в чували и захвърлени. Според многократни уверения на БАБХ и МЗХ единственият начин за борба с африканската чума при доказано огнище е евтаназия и загробване на всички животни. Затова и заснелата видеото Валентина Василева-Филаделфевс пита къде са властите и обещава блокадата при Крушаре да остане в сила. Тя твърди, че останките от прасетата са захвърлени в близост до вододайна зона.

Припомняме, че подобно видео за отношението на ветеринарите от БАБХ в ямболското село Зидарово беше публикувано преди три седмици, отново от същия потребител. Тя е председател на Единна народна партия, която беше създадена и водена от Мария Капон.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Legs-it 11 Legs-it преди 1 месец Профил на трол?
  Кой печели надпреварата за Legs-it (най-хубавите крака) ?
 • Coronation Street 10 Coronation Street преди 1 месец Профил на трол?
  прилича на сценична картина (snapshot) от Джордж Орвъловата адаптация в анимационен филм Animal Farm , първата анимационна продукция от Велико Британия в далечната 1954 . Която щяла да е сатирична карикатура на ежедневието в марксизма-ленинизма . Уви , разговорните шаблони , така наречените аргументи на нашата политическа класа , макар стандартизирани и префасонирани чрез например фейсбук , си ос виж още ›› тавят същите шаблони , каквита са си били по съдържанието . Таблойд-Шаблона-Карикатура : темата готова ! На пример : Но британският таблойд "Дейли мейл" реши да отдели на първа страница повече внимание на краката на двете лидерки вместо на обсъдените от тях въпроси.
 • из секретният доклад на партиен пленум XXVII конференция 9 из секретният доклад на партиен пленум XXVII конференция преди 1 месец Профил на трол?
  ... състоянието на нашата експортна индустрия ... в Италия банана република ... руските пазари ... Народна Република Китай ... САЩ ...
 • Breakfast at Tiffany, Hot Dog at Fifth Ave 8 Breakfast at Tiffany, Hot Dog at Fifth Ave преди 1 месец Профил на трол?
  Със или без чили ? Горчица , маюо или пур ? Чеснов сос ?
 • фейк-нюс 7 фейк-нюс преди 1 месец Профил на трол?
  Останките не се търкалят . Търкалене предполага продължителноот , а не еднократен акт . Или свинските краченцета още се катерят , се произхождат там в Балкана ?
 • Какво гнусно заглавие 6 Какво гнусно заглавие преди 1 месец Профил на трол?
  Кризата може да се опише и с други изразни средства . Екаризаж си е екиризаж , и ако капацитет се изчерва с стигне именно до това , гнездата на заразата .
 • Breakfast at Tiffany , 1961 (Movie) 5 Breakfast at Tiffany , 1961 (Movie) преди 1 месец Профил на трол?
  Картината се промени . Докато свинекомплекси по време на Червенков били лозунга за нацията , даже за целия източен икономически блок (с изключението на ГДР , където развиха западният модел на бройлерите), днес свиневъдните комплекси станали предизвикателство за съществуване на икономия . Да почнем с оглеждане на повече овца . Както и други модификации на месо-производствен сектор .
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Трябваше дасе избият свинете,бравос на Боико и на министара моята саученичка Десислава.да живее Герб.
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Тъжна картинка. Но ще се оправят нещата някой ден. Промяната идва от цялото общество и отделно от всеки индивид. Иначе няма как да стане.
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Това е страшно и смразяващо...при соца такова нещо не е имало.....за всичко е виновен бойко борисов и престъпната му огранизирана грипа партията мафия герб....сега той е някъде в бившата СССР к лапа лй лапа свинско ....к му е през уя за българете.....оставка илк свобода или смърт.....
Нагоре
missing image
Отиде си проф. Юлиан Вучков

На 83 годишна възраст във военна болница почина професор Юлиан Вучков. Това съобщи на профила си във Facebook журналистът Мартин Карбовски. "Бог...