X
 
 

Община Чепеларе с награда "Най-устойчиво сътрудничество в туризма с малка община“

705 0
photo of Община Чепеларе с награда "Най-устойчиво сътрудничество в туризма с малка община“
Снимка: БХРА
Българската хотелиерска и ресторантьорска организация връчи своите награди за 23-ти пореден път за постигати успех в туристическия бранш в различни категории. Официална церемония се проведе в „София Хотел Балкан“ на 05.12.2018 г. На събитието бяха раздадени над 40 награди, сред които бяха отличени общини, хотели, ресторанти и партньори на хотелския бизнес в България.

Кметът на Чепеларе: Рискуваме провал на туристическия сезон, ако държавата не финансира укрепване на свлачища

Няколко месеца, след наводненията и свлачищата в Чепеларе и региона, общината все още чака помощ от държавата, за да извърши аварийни р...

Община Чепеларе бе наградена в категория "Най-устойчиво сътрудничество в туризма с малка община“. Наградата получи лично кметът Славка Чакъров. Тя сподели, че наградите на БХРА са признание за професионализма и положените усилия в сферата на туристическия бранш, но са и голяма отговорност за този, който ги получава. Чакърова благодари на всички свои партньори в сферата на туризма на територията на Община Чепеларе и им пожела един успешен зимен сезон.

Община Чепеларе е носител на награда на БХРА през 2016 г. в категория: „Създаване на туристически атракции и най-добро информационно обслужване на туристите“.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители