130 камери следят за нарушитиели на Аязмото

1679
130 камери следят за нарушитиели на Аязмото
Снимка: Община Стара Загора
Камерите за видеонаблюдение вече са монтирани в реконструирани и обновен парк „Митрополит Методий Кусев“ в Стара Загора. Камерите от Аязмото и парк „Артилерийски“ ще са свързани с Центъра за градска мобилност, откъдето ще се извършва 24-часов контрол и наблюдение.

Освен с камерите системни наблюдения и контрол за опазване на реда на територията на градските паркове в Стара Загора ще осъществяват и патрулиращи групи. Те ще се сформират от служители на общинската полиция и на областната дирекция на Министерството на вътрешните работи. Патрули те ще следят за нарушения, свързани с използването на мотопеди по алеите и пешеходните пътеки на парковете и за свободно пуснати домашни кучета. Нарушителите ще бъдат санкционирани с актове за установяване на административно нарушение.

Системата за видеонаблюдание в Плевен ще поддържа „черен“ списък с автомобилни номера

Системата за видеонаблюдение в Плевен, която трябва да бъде завършена до края на годината, е от ново технологично поколение. Тя ще има ...

Предстои поетапно поставяне на видеокамери във всички градски паркове и на възлови места в града.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители