Консорциум от 6 фирми ще ремонтира „Пирогов“

7040
Консорциум от 6 фирми ще ремонтира „Пирогов“
Снимка: КАИС
Консорциум от шест фирми с оферта за 13,5 млн. лева с ДДС поема ремонта и санирането на сгради в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ ЕАД в София.   

„Консорциум Пирогов 2019“ се състои от дружествата „Ви Джи Еф Инженеринг“ ЕООД, „Вендес-Инженеринг“ ЕООД, „Нак Тайм“ ЕООД, „Агенция дограми и фасади“ ЕООД, „Енергоефект Консулт“ ЕООД и „Лифтком“ АД. Срокът за изпълнение на договора е 360 календарни дни.

Обект на интервенция ще бъдат основният блок на „Пирогов“ с поликлинична част, сградата на бившата болнична аптека, детската клиника, секцията по вътрешни болести и  клиниката по урология.  

Конкурент на обединението от шест дружества в състезанието за тази поръчка е бил консорциум от фирмите „ВДХ“ АД и „Климатроник“ ЕООД, но той е отпаднал още преди да се отворят ценовите предложения заради проблеми с техническата оферта.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители