Мъж загина, ударен от волтова дъга

121
Мъж загина, ударен от волтова дъга
Снимка: интернет
На 31 октомври в полицейското управление на Нова Загора е получено съобщение от телефон 112 за мъж ударен от волтова дъга.

Извършен е оглед на мястото на трагичния инцидент. Установено е, че на 31 октомври сутринта 52-годишният мъж от Сливен, заедно със свои приятели, отишъл да лови риба на канал, разположен в землището на село Съдиево, община Нова Загора.

Маестро Методий Григоров: Учим се през целия си живот

Казват, че животът е низ от случайности. Но някои от тях са белязани със съдбовност. Мисля си го, докато разговарям с моя събеседн...

При опит да пресече намиращата се до канала ж.п. линия, мъжът се закачил с въдицата си за електрическата контактна мрежа над железопътните релси, при което се образувала волтова дъга. Мъжът починал на място.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза, образувано е досъдебно производство.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители