Парк "Бачиново" в Благоевград си търси инструктор

2496
Парк "Бачиново" в Благоевград си търси инструктор
Снимка: Actualno.com/Todor Margaritov
Едно от най-любимите места за благоевградчани - парк "Бачиново", си търси нов въжен инструктор. Съоръженията за игра на най-малките жители на града, изградени изцяло с всички предписания за безопасност, са една от най-големите атракции в сграда. Почти през цялата година, малките благоевградчани могат да научат различни забавни игри на въжета.

Инструкторът трябва да бъде в добра физическа форма, да има поне средно образование, но не наложително да има трудов стаж в сферата. 

Паркът с различни въжени съоръжения беше открит с грандиозни празненства през 2014 година. Той е единствен по рода си в целия регион и събира десетки деца, които търсят приключение, а освен това стимулира тяхната сръчност, ловкост и съобразителност.

Снимка: Архив

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители