Актуално в Lidl: -25% на избрани играчки с Lidl Plus за Деня на детето

2766
Актуално в Lidl: -25% на избрани играчки с Lidl Plus за Деня на детето
Снимка: Envato

Специално за един от най-чаканите и любими празници от всички малчугани, потребителите на мобилното приложение Lidl Plus ще могат да използват тематичен купон за 25% отстъпка на избрани детски играчки в Lidl. Офертата важи до 01.06. включително и обхваща едни от най-търсените и желани детски продукти за игра.

Със специалния купон в Lidl Plus потребителите могат да закупят с 25% отстъпка до 4 броя: Marvel или Minecraft фигурка, меч за сапунени балони в три различни цвята, пъзел от 15 или 30 части с любимите на всички деца анимационни герои от „Пес патрул“ и „Пепа Пиг“, както и детска количка в няколко разновидности.

С рубриката „Актуално в Lidl” всяка седмица ви представяме най-новите оферти във всички 118 Lidl магазина на веригата в България.

Наред с атрактивните оферти на мобилното приложение, Lidl всяка седмица предлага и десетки други продукти с високо качество и изгодна „Lidl цена“ и намаления от 20 до 50%, а понякога и до 70%. Така компанията помага на своите клиенти да оптимизират разходите си и да планират ефективно семейния бюджет.

Тази седмица в брошурата на веригата впечатление ни направиха още: занимателна книжка за 1,99 лв., детска книга с някои от най-популярните приказки за 3,99 лв., бодиборд за незабравими летни спомени на цена 19,99 лв., комплект за гмуркане от 2 части за 19, 99 лв., надуваема мрежа или надуваема врата и кош за много водни приключения за 29,99 лв. и още много други подходящи за Деня на детето предложения на топ цени.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com