Актуално в Lidl: 30 романтични предложения в месеца на любовта

1206
Актуално в Lidl: 30 романтични предложения в месеца на любовта
Снимка: Лидл

Най-романтичният месец в годината идва с 30 специални предложения за влюбени от Lidl. Още от тази седмица закуска във формата на сърце с ягодов пълнеж за 1,79 лв., както и пухкава поничка с плодов пълнеж и поръска за 0,99 лв. от “Фурната на Lidl” могат да се превърнат в чудесен жест на внимание и обич към всеки близък човек. От 5 до 11 февруари Lidl предлага също пралини с лешников крем и форма на сърце за 4,99 лв. кутията, както и различни видове бонбони в романтични опаковки.

Всеки, който иска да се подготви добре за празника, може да разчита и на разнообразие от напитки. Бутилка италианско розе за 7,49 лв. или крем-ликьор “Романети” за 13,99 лв. ще направят всеки момент специален. Като жест към любимата жена Lidl предлага още различни видове дамски парфюми за 10,99 лв., плюшено мече с шоколадови бонбони за 12,99 лв., както и сладолед с нежен вкус “Роза” за 4,99 лв. опаковката.

За всички, които ползват приложението Lidl Plus, от 5 до 14.02 ще има тайни валентинки под формата на купони с намаление до 50%. В рамките на този период всеки ден нов купон ще предлага на потребители любими продукти със заслужено за Свети Валентин намаление.

През целия февруари смарт дискаунтърът ще продължи със специалните изненади и от “Фурната на Lidl”. Вкусните и ароматни печива, които веригата предлага целогодишно, са прекрасен начин да казваме “обичам те” по всяко време. Любовта говори на различни езици и Lidl напомня това на своите клиенти с емоционално видео, което разкрива красиви начини, с които да покажем обичта си на любимите хора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com