Актуално в Lidl: Две кутии премиум бонбони на цената на една

2681
Актуално в Lidl: Две кутии премиум бонбони на цената на една
Снимка: Envato

Тази седмица в Lidl ще откриете оферта за двойно повече премиум шоколадови бонбони, които са идеална компания към всяко едно семейно или приятелско събиране, или когато искате да почерпите по случай специален повод. Това са шоколадови бонбони HATHERWOOD с тъмен шоколад и пълнеж от Солен карамел, които тази седмица са част от специалната акция “1+1” на Lidl Plus.

Двете кутии от по 200 г се предлагат за 3,49 лв. вместо 6,98 лв., като офертата важи до 2х2 опаковки на клиент. Така, само за 6,98 лв., можете да закупите 4 кутии премиум шоколадови бонбони, които са подходящи за всеки един специален повод.

Освен атрактивните оферти на мобилното приложение, Lidl всяка седмица предлага и десетки други продукти с високо качество и изгодна „Lidl цена“ и намаления от 20 до 50%, а понякога и до 70%.

Тази седмица в брошурата на веригата забелязахме още няколко супер спестяващи попадения: кускус в 400 г опаковка с 50% отстъпка за 0,64 лв.; бял хляб със сусамена поръска с 36% отстъпка за 0,95 лв.; свежо и проверено за над 700 вида остатъци от пестициди бяло грозде без семки, което можем да открием от четвъртък с 50% намаление - на цена 1,99 лв. От петък в магазините на Lidl ще има и хрупкав и прясно изпечен хляб Сомун от топлата фурна на веригата с 40% отстъпка за 0,89 лв., както и различни видове топено сирене от собствената марка Pilos с 50% отстъпка за 0,99лв.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com