Актуално в Lidl: Двойно повече млечна напитка на цената на една

1873
Актуално в Lidl: Двойно повече млечна напитка на цената на една
Снимка: Лидл

Тази седмица в Lidl можем да открием не една, а цели две млечни напитки Pilos, на цената на една. Акцията е част от актуалната промоция „1+1” на Lidl Plus. Всяка от напитките е по 500 мл., така всъщност потребителят взима цял литър за само 2,99 лв., като освен това може да избере от няколко различни вкуса. Офертата важи за 2x2 опаковки на клиент или за общо за 5,98 лв. Получавате два литра разнообразни млечни вкусове за сутрешната закуска на семейството, например.

Pilos е сред отличените собствени марки на Lidl със знак за качество Qudal, отличителен признак за високо качество, което идва на оптимална цена. Проведеното на българския пазар проучване отличава собствените марки на веригата в общо 57 категории от собствените марки шоколад, прясно пакетирано месо, сухи колбаси, сладолед, прясно мляко, кисело мляко, бира, разтворимо кафе и още много други.

С новата рубрика „Актуално в Lidl” всяка седмица ви представяме най-новите оферти във всички 118 Lidl магазина в България.

Специалната акция „1+1” на Lidl Plus позволява на клиентите да пазаруват изгодно, като оптимизират семейния бюджет, докато продължават да се наслаждават на познатия обичан вкус и качество. Така, с офертите на Lidl, могат да се спестят минимум 60 лв. всяка седмица. Веригата подбира специално продуктовите групи така, че да задоволят основните потребности на всяко домакинство.

Наред с атрактивните оферти на мобилното приложение, Lidl всяка седмица предлага и десетки други продукти с високо качество и изгодна „Lidl цена“ с различни проценти намаления. В брошурата тази седмица, можете да обърнете внимание и на:  Немско краве масло Pilos с -35% за 1,99 лв. Чабата от „Фурната на Lidl“ с -50% намаление за само 0,84 лв. и специална оферта за детска етажерка, която само на 25.05, можем да закупим с 10 лв. намаление.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com