Антиислямски билбодрове в Пловдив

10344
Антиислямски билбодрове в Пловдив

Билбордове с надпис на английски, гласящ „Ислямът ще управлява света и свободата да върви в ада”, са поставени на два пловдивски булеварда. Транспарантите са дело на партия Национален идеал за единство, които до скоро бяха известни под името ВМРО-НИЕ, предаде БЛИЦ.

„Тук не става въпрос за религиозна или верска нетърпимост. Ние искаме да отправим предупреждение към обществеността за заплахата, пред която е изправена България”, заяви за Дарик радио лидерът на партията Петко Атанасов. „Има сериозна опасност част от население да бъде капсулирано и да се води по свои собствени закони, без да признава българските”, категоричен бе той.

Протести пред централата на "Градски транспорт" в Пловдив

20 души бивши служители на Фирма "Градски транспорт" в Пловдив, протестираха пред централата на предприятието.Те поискаха да им бъдат и...

„Хората и институциите не трябва да продължават да са безразлични към тези процеси, които наблюдаваме от няколко години в България”, каза още Атанасов.

Двата антиислямски билборда са опит за евтин политически пиар. Така общинските съветници от ДПС в Пловдив коментираха транспарантите.

„От партия НИЕ се крият зад билбордове, а не излизат на открито, за да не видят хората, че членската им маса е не повече от 20 човека с роднините”, коментираха още хората на Доган.

Редактор: Десислава Ушатова

EVN спира тока на тролеите в Пловдив

EVN България ще пристъпи днес към ограничаване на електроснабдяването към тролейбусната мрежа на "Градски транспорт Пловдив" АД, пора...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com