Арестуваха мъж, опитал се да спаси куче от собственика му

5961
Арестуваха мъж, опитал се да спаси куче от собственика му
Снимка: facebook.com/milkodo

Поредното зверство над животно се е случило вчера. Това става ясно от споделянето на случката от Милко Величков в неговия Facebook профил.

"Скъпи приятели, не съм вярвал че и на мен може да ми се случи да попадна за 24 часа в ареста, но ето че за всичко си има първи път. А случката: вчера, към 15:30 докато си оправям разни неща по мотора и докато една купчина дечурлига си играят на улицата, ей този индивид със черното яке, с висока скорост се задава от единия край на улицата, преследван с бясна скорост от едно такси. След секунди разбирам причината - на теглича на този (тука ми се губят думички) е закачено и се влачи ... куче. Горкото животно се влачеше по корем в продължение на поне 200 м и той очевидно нямаше намерение да спре. Настигам колата след ъгъла и с помощта на комшии (които впоследствие също се покриха като трябваше да свидетелстват) го вадим от колата и започва разправията.

Шествие-протест по случай Световния ден на животните ще се състои на 3 октомври

На 3 октомври от 12 часа площад Народно събрание ще започне шествие-протест по случай Световния ден на животните. Целта на събитието е...

Аз лично подавам сигнал на 112. Оправданието на идиота беше, че го бил забравил докато го разхождал. Следи от кръв и изпражнения на животното имаше видими поне от около 100 м. След цялата разправия и сумата ти патрулки, които се изсипаха мен ме отвеждат в районното с постановление за задържане за 24-часа и повдигане на обвинение по чл.325 от НК, а този идиот спокойно си се прибра вкъщи и е много спорно дали ще бъде обвинен в каквото и да било.

Чуваха се коментари: "Животното си е мое и ще си правя каквото искам", "Ако искам и прасе ще си вържа и ще си го тегля" и т.н., но понеже видете ли Милко може би бил гръмнал във въздуха, идиота преживял голям стрес и уплах и сега Милко го чака присъда! Само да допълня, че по същия член, в продължение на 10 часа в една килия с мен бяха и трима циганина, оказали съпротива по време на арест и обиждащи служебни лица! Ай честито!"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com