"Атака" иска оставката на началника на 1-во РПУ заради запаления билборд на Сидеров

40659
"Атака" иска оставката на началника на 1-во РПУ заради запаления билборд на Сидеров

"Атака" настоява за незабавната оставка на началника на Първо РУП в София Даниел Пашов. Това се заявява в декларация на партията, изпратена до медиите.

Според националистите за пореден път органите на МВР от Първо РУП бездействат, не задържат нарушителите на закона и толерират престъпността в столицата. Причината - около 16.00 ч. протестиращи, които блокираха и двете платна на бул. "Цариградско шосе", изгориха билборд с изображение на лидера на "Атака" Волен Сидеров и телевизия "Алфа", пише в декларацията.

Атанас Атанасов: Срещу ВМРО има разследване за ксенофобия, а защо няма срещу Атака?

Довечера Реформаторския блок организира протест срещу ксенофобията. Това заяви заместник-председателят на ДСБ о.з. генерал Атанас Атана...

Органите на реда не се намесиха по време на подпалването на билборда, до момента няма информация за задържани лица за разрушаване на частна собственост, заявяват още от "Атака".

Според тях телевизия "Алфа" разполагала с кадри, на които свидетел разпознавал един от "подпалвачите" като Асен Генов. Затова националистите искат Генов да бъде задържан "за криминален вандализъм".

"Атака" настоява органите на реда да спрат да толерират вандалските прояви в столицата, да спрат да охраняват нарушителите на закона, да се намесват, когато стават свидетели на престъпления", пише още в декларацията.

Сидеров: Не ходиш ли на работа, не трябва да получаваш пари

Когато не ходиш на работа по неуважителни причини, не трябва да получаваш пари, категорично заяви Волен Сидеров по повод днешното решен...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com