Back to school 2022 със Sizeer

2385
Back to school 2022 със Sizeer
Снимка: sizeer.bg

Търсиш продукти за училище за теб или за детето си? Искаш стрийтуеърът да е на показ там, където прекарваш много време? Виж какви аксесоари, обувки и дрехи ще откриеш в магазините Sizeer и на sizeer.bg и изразявай себе си без думи, също и в училище. Предложенията на най-добрите марки те очакват.

Надеждна раница или мешка

Преди завръщането в училище или университетската аудитория искаш да се снабдиш с много продукти, но има такива, които са просто задължителни. Един от тях е раницата, каквато всеки ученик или студент трябва да има. Затова е важно този аксесоар да е не само удобен, но и да се вписва в твоите визии. Харесваш семплите решения? В Sizeer ще откриеш много класически модели, които винаги са добро решение. Раниците са точно такива изпитани топ решения, например едноцветните варианти на модела Nike Heritage или Vans Realm Backpack – трудно е да откриеш по-универсален сет от съчетанието им с дънки и тениска. Ако обаче те интересуват впечатляващите аксесоари, то споменатата раница на Vans се предлага и с женствен принт на цветя. Търсиш други мотиви? Vans Old Skool Check Backpack с изключително популярен шахматен десен определено е интересно предложение. Можеш и да заложиш на ретро духа, който продължава да е топ. Идеален пример за това е вдъхновеният от 70-те години принт, който краси класическата раница Backpack на adidas. Малко ли ти е? Новата раница Nike Elemental с хищнически животински принт е предназначена за истинските господари на градската джунгла. Още ли не си открил нещо за себе си? Или може би имаш нужда от алтернативно решение? Училищните раници не са единственото предложение на Sizeer за сникърхедовете, които скоро се връщат на училище. Тук ще откриеш и все по-популярните мешки. С какво се отличават? Със сигурност с удобство и възможността да внесеш още повече небрежност в ежедневните си сетове. Ще постигнеш този ефект както с едноцветни мешки с лого на известни марки – напр. моделите Nike Heritage и Champion Satchel, така и с впечатляващи принтове – очакват те различни варианти на Vans Benched Bag. На феновете на небрежния look и духа на 90-те години препоръчваме идеално съчетание от два елемента – мешка от Fila в цветовете на марката с набиващо се на очи лого или моделът Gym Sack Urban Power.

Удобни маратонки и гуменки

Раницата не е единственото, за което трябва да помислиш преди отново да влезеш в час. Ще имаш нужда и от удобни обувки, т.е. маратонки и гуменки. Избирай такива, които ще привличат вниманието и същевременно ще осигуряват опора на крака при движение. Air Max на Nike ще бъдат идеални за пътуване и за училище, както и изключително модерни – в Sizeer ще откриеш много модели обувки на бранда, в които е приложена технологията въздушна възглавница. Класическите сникърси като например adidas Superstar ще бъдат подходящи за всеки ученик или ученичка... Но нека обърнем повече внимание на обувките, които скоро ще овладеят училищните коридори. Гуменките, произвеждани от марката Vans, са едни от най-популярните и радващи се на изключителна слава и доверие. В Sizeer ще откриеш повече от 100 модела от тези удобни обувки от различни колекции. Както винаги започваме от това да припомним класиката. Култовите гуменки Authentic, известни като Vans #44 deck, определено попадат в тази категория. Такива основни модели обувки са подходящи за всеки – дори и за тези, които са известни с дръзките си сетове. Гуменките на дебела подметка като модела Old Skool Stackform могат да бъдат забележителен елемент от ежедневния look. Техните страхотни десени се отличават от другите фасони. Например моделът Old Skool се предлага в различни цветове и с дръзки принтове – животински, флорални или модерния огън. А може би искаш да замениш гуменките с връзки на такива без? Vans също има какво да каже по въпроса – разнообразни варианти на Classic Slip-On. Можеш да помислиш и за масивни гуменки, които наподобяват туристическите и са подходящи за студеното време – Vans препоръчва модела SK8-HI MTE 2.0 DX.

Облекла и аксесоари

Вече имаме раница и надеждни обувки, време е да помислиш за нови дрехи и аксесоари. Всеки сникърхед трябва да има бейсик памучни тениски. Например тези на New Era с логото на отбора Ню Йорк Янкис или Чикаго Булс са удобни и имат забележителен дизайн, благодарение на заемките от попкултурата. В по-хладните дни върху тениската си можеш да облечеш топъл суичър с качулка, който винаги ще е на мода, например Hooded Sweatshirt на Champion. Какво още трябва да добавиш в списъка с необходими дрехи за училище? Със сигурност удобни маратонки, включително и анцуг от Nike, adidas или Champion, както и кежуал панталони чино, например модела Vans Authentic Chino Loose Pants. Трябват ти и шорти – спортни като Puma ESS+ 2 Col Shorts 10’’ и тип чино с многобройни джобове като Confront City Short. Клинът е удобно решение за младите любителки на уличната мода. Марката adidas предлага модела leggins tight в класическо черно, с животински мотив или с шарена щампа с растения. През есента всеки ученик има нужда и от пролетно-есенно яке, Nike предлага интересни модели. Например класическото предложение Sportswear Heritage с качулка или бомбър якето в баскетболен стил Starting Fiva NBA. Ако търсиш дамско неофициално яке, обърни внимание на ветровката Nike NSW WR JKT или на модела Nike Retro Fly, който наподобява суичър. В Sizeer ще откриеш и дънкови якета на култовата марка Levi’s. Това ли е всичко? Разбира се, че не! За да бъде твоят уличен сет наистина идеален, трябва в него да има топ аксесоари като чанта за кръст или шапка с козирка. Дали да избереш класическа бейзболна шапка от New Era, предлагана в много цветове? Или може би черна шапка с равна козирка от Vans? А може би ще заложиш на популярната напоследък шапка идиотка с лого на adidas? Както винаги ти решаваш.

Посети наш магазин или отвори sizeer.bg и разгледай хиляди продукти, които могат да ти потрябват в училище. Приготви се за back to school 2022 със Sizeer! Не забравяй, че когато пазаруваш удобно онлайн, получаваш безплатна доставка на поръчки над 80 лв. Не си улучил размера? Можеш да замениш или върнеш купените продукти до 30 дни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Добри новини за храните на борсите
Добри новини за храните на борсите

И през тази седмица има спад в цените на основни хранителни стоки и на плодовете и зеленчуците на борсите в страната, показват данните в седмичния...