Баща позна сина си на скандалната снимка с Борисов, показана от Бареков

73712
Баща позна сина си на скандалната снимка с Борисов, показана от Бареков

Баща разпозна сина си на снимката, показана вчера от Николай Бареков, на която той твърдеше, че е Бойко Борисов в компанията на Иво Карамански, заедно с Киро Японеца и Стоил Славов, съобщи bTV.

Това е 39-годишният Иван Кочев, родом от пазарджишкото село Юнаците. Родният му баща Стоимен го разпозна и категорично отрече твърденията на Бареков, че това е Бойко Борисов.

Бареков вади снимка на Борисов с Карамански, Японеца и Славов от СИК. ГЕРБ: Монтаж е

„В режим на оцеляване сме. Имам охрана в разумен брой. Плащам си я сам.“, заяви Николай Бареков в предаването „Нека г...

Набеденият за Борисов е бивщ щангист, завършил пазарджишкото спортно училище. Мъжът е бил дълго време личен охранител на Иво Карамански. Бащата на Иван казва, че тогава много се притеснявал за сина си, но сега изобщо не се занимава „с такива работи".

Иван Кочев живее в София и работи към фирма за сигнално-охранителна техника. Бащата казва, че и друг път е намирал прилика между сина си и младежките снимки на Бойко Борисов. Самият Стоимен гледа зеленчуци на село и казва, че не се сърди, че са вкарали сина му в интрига.

„Такива работи изобщо не ме интересуват. Мен ме интересува тук да ми върви животът и това е. Дали тоя е виновен или оня, за мен са всчиките виновни, защото не гледат тук за простолюдието. Гледат само за тях да крадат", казва възрастният мъж.

"Никога не съм виждал на живо Иво Карамански и не съм имал среща с него".

Бареков: Тези протестите днес са инспирирани и платени от Борисов

Тези протестите днес са инспирирани и платени до голяма степен от Бойко Борисов и реализирани от Реформаторския блок. Това каза Николай...

Това каза пред "Стандарт нюз" лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод показаната от Николай Бареков снимка на която, според него са, Иво Карамански, Киро Японеца, Стоил Славов и Бойко Борисов.

"Досега смятах, че действията на тези хора трябва да се подминават с мълчание, но сега смятам, че единственият начин е съдът. Няма да влизам в оправдателен режим. Ще настоявам и да се провери автентичността на снимката", коментира още Борисов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com