Био-сертифицирани плодове и зеленчуци и прясна пита от мед могат да намерят посетителите на четвъртото издание на фермерския пазар пред Lidl

1583
Био-сертифицирани плодове и зеленчуци и прясна пита от мед могат да намерят посетителите на четвъртото издание на фермерския пазар пред Lidl
Снимка: Lidl

Четвъртият за годината традиционен фермерски пазар, който Lidl организира в подкрепа на родните земеделски производители, ще се състои от 17 до 19 юни на паркинга пред магазина на веригата в жк “Дружба 1”, на бул. „Искърско шосе” № 5Б. Между 10:00 и 19:00 ч. столичани ще могат да избират сред богата палитра от качествени продукти и традиционни вкусове – млечни и месни изделия, био-сертифицирани плодове и зеленчуци, хлебни продукти, сиропи, разядки, мед, вино и др. Този уикенд към участниците в пазара се включват и четирима нови фермери.

Вкусни череши за фермерския пазар ще пристигнат директно от градините на земеделския производител Лиляна Илиева от Кюстендил, а тиквички, собствено производство, ще представи производителят от с. Рупите Кирил Герчев. Своите висококачествени млечни продукти за пръв път ще представят и от “Фермерска мандра” от пловдивското с. Строево.

Летни бебешки предложения от органичен памук в Lidl

Тази седмица Lidl предлага на своите клиенти богато разнообразие от летни текстилни предложения за малки и големи. Продуктите са създад...

По време на фермерския пазар посетителите могат да дегустират от пчелна пита, пълна с пресен, току-що изваден от кошера мед, и да изберат от различните висококачествените медни продукти на производителя Мария Димитрова от с. Габърница.

Сред предложенията на пазара е и квасеният хляб на столичната пекарна “ВъзДух”, който ще изкуши посетителите с аромата си и ще допринесе “за по-жизнен и пълноценен живот“, по думите на пекаря Иван Граховски. За Марияна Дечева, дистрибутор на подправките “Луда Яна” от гр. Панагюрище, фермерският пазар е ценна възможност за малките производители в България да предлагат своите продукти и те да достигнат до повече хора.

През летните месеци юли и август посетителите на морските ни курорти - Несебър, Созопол, Царево и комплекс „Св. Св. Константин и Елена“, ще могат да избират от асортимента на родните производители.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com