BTL Exilis Elite - високотехнологични апарати сбъдват мечти в естетичната медицина

11483
BTL Exilis Elite - високотехнологични апарати сбъдват мечти в естетичната медицина

Кабинетите за естетична медицина, оборудвани с последните технологични новости, сбъдват мечти.

Оборудвани с най-съвременна медицинска апаратура, кабинетите по дерматология и центровете за естетична медицина, осигуряват на пациентите максимално ефективни резултати, без хирургическа намеса и други болезнени инвазивни манипулации.

Как да постигнем златното сечение? BTL Vanquish Me - формулата на красотата

Създаден в отговор на нуждите на съвременната естетична медицина за болезнени и неинвазивни терапии, BTL Vanquish Me, осигурява безкомп...

Благодарение на работата на водещи световни компании, като БТЛ Индъстрийз, която се наложи на българския пазар, като иноватор в разработването и производството на модерна медицинска апаратура, красотата вече НЕ изисква жертви.

Съвременното медицинско оборудване е с възможности, които осигуряват бързо третиране на проблемните зони, а пациентите не изпитват никакъв дискомфорт. Компаниите не спират да усъвършенстват продуктите си и да внедряват технологии, които да отговорят на съвременните нужди и търсения за постигането на перфектна визия, без болка и травми.

Красивата кожа и изваяно тяло вече са на една крачка разстояние

В борбата с мазнините и бръчките, специалистите разчитат на хай-тек уреди, с помощта на които желаните естетически корекции се правят без операции и по "интелигентен начин". Трябва да отбележим, че това в никакъв случай не ги оскъпява, а дори напротив - днес подобни процедури не са лукс и са достъпни за всеки средностатистически човек. Ниската цена обаче далеч не е единственият им плюс, сред другите предимства можем да отбележим бързия ефект (още след първата терапия има видими резултати), липсата на болка и краткия (почти липсващ) срок за възстановяване.

BTL NETworking - иновации в съхранението на здравната информация

Живеем във времена на интелигентни технологии и широко достъпни канали за комуникация, позволяващи лесен и бърз обмен на информация. В ...

Един от най-модерните в момента уреди, с който се извършват такива процедури у нас е BTL Exilis Elite на BTL Industries. Апаратът работи на основата на радиочестотната терапия, която коригира бръчки, изглажда целулита, премахва двойна брадичка, топи сантиметри, подобрява тонуса и еластичността на кожата и за кратко време вае стройна фигура, за каквато не сме и мечтали. Не случайно, на Запад звездите се доверяват на него, за да изглеждат добре.

Основата, върху която "лягат" последните тенденции в естетичната медицина, е модерната идея за здравословно постигане на красив външен вид. За това, специалистите препоръчват новите неинвазивни терапии. Те не нараняват кожата и не носят риск за пациента, което е от първостепенна важност.

Друг плюс на иновативните апарати е, че след терапиите се постига естествен външен вид, които се цени все повече. Тенденциите в света на естетичната медицина са именно постигане на натурална красота, изпъкналите скули, подутите от хиалуроновата киселина устни, белезите от липусукция, неестествените форми след силикон и ботокс, всички тези естетични манипулации на миналия век, бавно, но сигурно отстъпват място на новите неинвазивните методи.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com