Четири влака между София и Пловдив с ново разписание заради ремонт

30164
Четири влака между София и Пловдив с ново разписание заради ремонт
Снимка: БГНЕС

Четири влака между София и Пловдив се движат с ново разписание, заради ремонт, съобщи Агенция Фокус.

От 23 до 27 февруари ще бъдат въведени временни промени в движението на два бързи и два пътнически влака на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД, които пътуват между София и Пловдив.

12 града подкрепиха кандидатурата на Пловдив за европейска столица на културата

Кандидатурата на Пловдив за европейска столица на културата получи подкрепа на 12 европейски града, съобщи зам.-кметът Александър Държи...

Причините за временното изменение в графика на тези влакове са ремонтни дейности по железния път, които Национална компания „Железопътна инфраструктура” ще извършва в участъка между гарите Подуяне и Искър.

 Влаковете, които ще се движат с промени в своите разписания са следните: Бързият влак № 1624 от Пловдив за София, който заминава в 11.53 часа, ще се движи само до гара Казичене; Бързият влак № 1625 от София за Пловдив, който обичайно тръгва от Централна гара София в 15.30 часа., през периода на ремонта ще заминава от гара Казичене в 15.47 часа; Пътническият влак № 10112 от Пловдив за София, който тръгва в 10.15 часа, ще се движи само до гара Казичене; Пътническият влак № 10113 от София за Пловдив, който обичайно заминава от София в 14.27 часа, през периода на ремонта ще тръгва от гара Казичене в 14.48 часа.

За осигуряване на транспортно обслужване за клиентите на националния железопътен превозвач ще бъдат осигурени автобуси, които да превозват пътниците за тези влакове в участъка между гарите София и Казичене.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com