Гергов закри Нова българска телевизия, 45 души остават без работа

25631
Гергов закри Нова българска телевизия, 45 души остават без работа
Снимка: БГНЕС

Закриват Нова българска телевизия, една от фирмите в структурата на Международен панаир- Пловдив. Това стана ясно днес, съобщи БГНЕС.

Общо 45 служители от телевизията в Пловдив и офиса в София остават без работа. Това е второ масирано съкращение в панаира само за седмица, при предишното бяха уволнени 57 души.

57 души от персонала на Международен панаир Пловдив са напуснали

57 души от персонала на Международен панаир Пловдив са напуснали по собствено желание, поради нередовно изплащане на работните заплати....

Точно в 15 ч. сигналът бе прекъснат и на екрана застана на стоп кадър логото на Нова българска телевизия. Столичният екип научи новината за съкращението си преди обед, основният екип в Пловдив научи в ранния следобед. Разпореждането днес е било да се прекрати работата, така и заснети вече новини остават неизлъчени.

Нова българска телевизия стана собственост на Георги Гергов през 2007 година, когато той купи Евроком от Георги Барбудев и я прекръсти.

Първоначалната му идея беше да създаде медийна група с телевизия, вестник, радио и сайт, която да се издържа от реклами от изложителите. Радио така и не тръгна, вестникът спря през февруари 2012 година, сайтът замръзна преди месеци, последна остана телевизията, която от днес вече е в миналото.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com