Гешев пази Тото, не бил виновен за интервюто с Тити Папазов

3866
Гешев пази Тото, не бил виновен за интервюто с Тити Папазов
Снимка: БГНЕС

Бившият главен прокурор Иван Гешев защити публично Йонислав Йотов - Тото. На профила си във Facebook Гешев обяви, че певецът е подложен на "безпрецедентна атака, заради една единствена грешка, която при това даже не е и негова".

Припомняме, че скандалът избухна, след като президентът на баскетболния клуб на Левски Константин Папазов публично разказа в подкаста "При ТоТо", че е имал интимна връзка с 16-годишно момиче, което му е изневерило с негов много близък приятел. За да я "накаже", Папазов опитал да остриже косата на момичето. Тъй като тя се дърпала, Тити направил дупки в косата ѝ. Всичко това се случило в апартамент в "панелка", а виковете на момичето оглушили целия вход. На помощ се притекъл съсед, който позвънил на вратата.

Още: Остригана и оставена вързана за парното: Ето какво спести в разказа си Тити Папазов

Случаят нашумя, след поредното зверство, при което 18-годишно момиче бе малтретирано жестоко и се наложи да му бъдат направени 400 шева след нападение с макетен нож от бившия му приятел. Покрай възмущението от зверството, бе припомнена и случката с Папазов. В отговор Йонислав Йотов скри всички видеа от страниците си, след което се извини публично за епизода с Папазов. 

Ето какво написа Иван Гешев на профила си:

Българите сме умерени хора, но понякога и ние изпадаме в крайности. Това обикновено се случва вследствие на определени събития, които предизвикват силно възмущение у обществото и го радикализират. Именно такъв момент изживяваме и днес вследствие на справедливия гняв срещу насилника от Стара Загора и всенародната подкрепа за пострадалото момиче.

Още: Ефектът на Тото и Тити: Как водещите изградиха безгръбначен култ към височайшите си гости

В такива времена обаче винаги се появяват и някои опортюнисти. Те се опитват да прокарат вижданията си, представяйки ги като реформа или просто да разчистят сметките си с хора, които по някаква причина смятат за неудобни. Затова винаги се опитвам да правя разлика между естествения порив за справедливост на българите и користните намерения на малцина от тях.

Още: Гешев намекна, че депутати са се измъквали от правосъдие за домашно насилие

Пиша всичко това заради безумната вендета, която се води в публичното пространство срещу влогъра Йонислав Йотов - Тото. През последните дни той е поставян едва ли не наравно с насилника от Стара Загора. Причината - в един от неговите подкасти гостът му /Тити Папазов/ е разказал как преди време е малтретирал приятелката си.

Вследствие на това интервю, което само до преди седмица не правеше впечатление на никого, днес Тото е подложен на безпрецедентна атака. Всичките му видеа са свалени от YouTube, а “гневни граждани” оказват натиск върху спонсорите му да се откажат от рекламните си договори с него. Целият труд на артиста е напът да бъде зачеркнат само заради една единствена грешка, която при това даже не е и негова!

Още: "Вижте си законите, идиоти": Антъни Иванов избухна заради пострадалото момиче

Някои тук биха казали, че покрай сухото гори и суровото. Аз пък се надявам, че цялата тази лудост ще отшуми по-бързо. Вярвам, че виновникът ще си получи заслуженото и че момичето ще се възстанови. Иска ми се също и политиците да осъзнаят колко неадекватна е реформата, която предлагат и реално да решат проблемите с морално остарелите закони. А не да симулират дейност и състрадание.

На Тото пък бих казал да качи обратно видеата си в YouTube и да продължи да работи, защото се справя наистина добре. Ако прецени да премахне само проблемното си интервю - нека то да остане скрито и винаги да му напомня, че понякога нещата може и да се объркат.

Още: Кой е накарал лекар да лъже, прокурор да маже, а съдия да мига на парцали?

Ами гостите? Кой би се осмелил да му гостува сега, когато всички се нахвърлят върху него? Аз бих. Защото нека да сме наясно - не Тото държеше макетното ножче и не той носи отговорността този случай на насилие. И че насилието си е насилие и не може да се разделя по какъвто и да е политкоректен признак на търпимо или нетърпимо.

Още: Майката на нападнатото момиче: Надяваме се на справедливост, благодаря на всички за подкрепата

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Най-важните новини за деня: 29 април 2024 г.

За поредна година Кока-Кола ХБК България стартира своята лятна стажантска програма

Над 100 младежи изследват бъдещето на природата във финалния семестър на Panda Labs нa WWF и Kaufland

Светлозар Желев: Нерде Ямбол, нерде Стамбул (ВИДЕО)

Времето утре - 30 април 2024 г.

Ръководството на АПИ с ново попълнение

Ето кога трябва да е готов Терминал 3 на Летище София

Сериозен ръст на пътуванията на българите в чужбина през март

Проверяваме онлайн къде гласуваме на 9 юни

Магистрати, полицаи, адвокати: Преди 2 години ГДБОП е дала в прокуратурата имена от групата на Нотариуса

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com