Голяма риба хвани, с приятелите се повесели

14357
Голяма риба хвани, с приятелите се повесели

Рибарите в Община Своге ще бъдат предизвикани да покажат уменията си като се включат в конкурсите за улов на „Най-голяма риба“, които ще се проведат между 8 и 16 март на територията на Общината.

Конкурсите са част от проект за провеждане на: „Промоционална кампания, насочена към подобряване престижа на продуктите от риболов и аквакултура в община Своге“, по мярка за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № 3.4 „Развитие на нови пазари и промоционални кампании“ по приоритетна ос №3 „Мерки от общ интерес“ по Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство“ на Република България, финансирана от Европейския фонд за рибарство за програмен период 2007 – 2013г.

Празници на рибата в Община Велико Търново

В 12 населени места в Община Велико Търново ще бъдат проведени празници на рибата, съобщи Агенция Фокус. На 22 февруари ще се проведе ...

Целта на промоционалната кампания е да се повиши потреблението на вътрешния пазар на продуктите от риболов и аквакултура, както и да се подобри имиджа на сектор „Рибарство“.

Посланието на конкурса е „Голяма риба хвани, с приятелите се повесели!“.

Право на участие имат всички жители на Община Своге, като единствените условия са да се запишат на телефон 0884177217, да имат подходяща екипировка, рибарско снаражение, изкусни рибарски умения и разбира се сериозна доза късмет!

Специално подбрано жури ще отреди по трима победители за всяко едно от четирите състезания, като основните критерии за оценката ще бъдат размера на улова в сантиметри и килограми.

Община Велико Търново стартира проект за подобряване качеството на рибните продукти

Община Велико Търново ще започне проект, насочен към подобряване на престижа на рибните продукти, съобщи Агенция Фокус. Община Велико ...

Снимки на дванадесетте победители от общо четирите риболовни състезания, ще бъдат изполозвани за изработката на годишен календар, който ще бъде разпространен на територията на Община Своге.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com