Градинка почисти и вкусно грозде получи

2698
Градинка почисти и вкусно грозде получи

На 13 октомври в 11.00ч. в кв. Подуяне /София/, в градинката на ул. “Батуня“ N:55 и ул. „Самуилец“ ще се поведе акция под надслов „Грозде за смет“. С тази инициатива „Сдружение Азбукари“ иска да мотивира повече граждани да се включат в почистването на замърсените площи. Всеки, който се включи в акцията за събиране на отпадъци, ще получи срещу килограм смет килограм ароматно и сладко грозде. Ден по-рано гроздето ще бъде набрано лично от председателя на Сдружението г-жа Цвета Кирилова, заедно с местни жители на град Стрелча.

Нестандартната акция цели да популяризира Националната кампания за социална адаптация „Вярвам в теб!“ и да се даде гласност на нуждата от събирането на средства за изграждането на комбинирана, обществена детска площадка за игра и обучение, адаптирана за деца със специфични потребности в гр. Велико Търново. „Сдружение Азбукари“ вече построи такава площадка в гр. София. Амбицициите на сдружението са да има подобни детски кътчета, адаптирани и за деца с увреждания в колкото се може повече кътчета в страната.

Пет дни спорт и забави с Азбукари

На 09.10.2013 /сряда/ „Сдружение Азбукари“ поставя началото на 5-дневна поредица от спортни и забавни занимания. Нашата орг...

Всеки, който припознава инициативите на Азбукарите, може да окаже подкрепа с дарителски sms с текст ДМС 123 на номер 17 777. Подкрепа може да бъде оказана и чрез банковата сметка - IBAN BG18FINV91505315574776 BIC FINVBGSF.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com