Гъвкави финансови решения със CITYCASH бърз кредит

12162
Гъвкави финансови решения със CITYCASH бърз кредит
Снимка: https://citycash.bg/

През последните години предоставянето на бързи кредити от небанкови финансови институции се развива все повече и повече като услуга, както и портфолиото на такъв тип кредитни продукти се актуализира и развива ежедневно, повлияно и от нарастващото потребителско търсене. На все повече хора им се налага често да търсят спешно пари назаем, като много от тях избират бързите потребителски кредити по ред важни за тях предимства:

- Бързина – лесно и бързо кандидатстване, бързо одобрение и получаване на желаната сума;

- Само срещу валиден документ за самоличност, без допълнителни документи и изисквания;

- Гъвкави погасителни планове, съобразени с индивидуалните нужди на всеки отделен клиент;

- Възможност за кандидатстване от цялата страна, както и онлайн;

- Удобни седмични или месечни вноски, според персоналните желания.

Какво казват клиентите за нас:

 

„Винаги, когато ми изникне спешна нужда от пари се обръщам към Сити Кеш.

При тях кандидатстването за заем и одобрението става изключително бързо.“

 

„Платих изостаналите сметки с бърз заем от Сити Кеш! Благодаря за бързата реакция, разбиране и учтиво обслужване!“

„Прозрачни условия и гъвкави кредитни продукти!“

„Професионално и коректно отношение!“

Това са само малка част от споделените мнения на доволни клиенти, ползващи услугите на CITYCASH. Сити Кеш ООД е небанкова финансова институция, лицензирана от БНБ, която повече от 6 години предлага работещи финансови решения, осигурявайки качествено и бързо обслужване, при коректни и прозрачни условия на всички свои клиенти. За този период финансовата институция е изградила търговска структура от над 100 регионални офиса в цялата страна, с над 2000 висококвалифицирани служители, преминаващи редица обучения. Друга важна линия е и международното развитие на Сити Кеш, която вече насочва своето внимание и извън пределите на страната. Финансовото дружество вече стартира бизнеса си в Румъния, като не крие плановете си и за други държави.

Успехът на кредитната компания се крие в това, че екипът на CITYCASH не спира да работи в посока модернизиране и подобряване на предлаганите услуги, за да съумява да се грижи все по-добре за финансовото спокойствие на своите клиенти и да им осигурява така необходимите парични средства в точния момент. 

Финансовият сектор също става все по-конкурентен, потребителите имат все по-голям избор и компанията, която успее да им грабне първа вниманието и да им предложи най-бързо и по удобен за тях начин кредитните си продукти и услуги, ще ги спечели за свои клиенти. 

Дигитализацията, която също все повече навлиза в ежедневието ни, е важна тенденция, която трябва да следим и с която трябва да се съобразяваме, за все повече кредитоискатели е съвсем нормално и естествено да удовлетворяват своите финансови нужди онлайн, дори и през личните си мобилни устройства. Сити Кеш се опитва да отговаря на всички съвременни тенденции, като в основата на предлаганите услуги е и изграждането на лично отношение и доверие с клиентите, което е и в основата на изграждането на дългосрочна лоялност. 

На корпоративния сайт на финансовото дружество www.citycash.bg всеки може да се запознае в детайли с бързите заеми на компанията, както и да кандидатства изцяло онлайн в няколко лесни стъпки. За тези, които предпочитат личния контакт, могат да намерят контактите на най-удобния за тях офис, в който да се срещнат с любезните ни кредитни консултанти. На място ще могат да получат и напълно безплатни финансови съвети относно най-подходящия за тях бърз потребителски кредит на вноски, съобразен изцяло с моментното им финансово състояние и нужди. На електронната страница има отделена и цяла секция, посветена на Програмата за лоялност, разработена от компанията, като вид благодарност към своите лоялни и редовни клиенти. На www.citycash.bg може да следите и всички новости, свързани с кредитната институция, както и да научавате за всички промоционални предложения и активности.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com