Holiday Heroes с нов турнир през февруари

2531
Holiday Heroes с нов турнир през февруари

Празничните герои организират състезание Laser Park, което ще се проведе под мотото „Спортувай с мисия“ и ще е част от предстоящата им кампания „Великден 2016".

Само месец след невероятно успешната си коледна кампания, Holiday Heroes започнаха подготовката за осмата ни благотворителна кампания за Великден, с която отново ще помогнат на семейства в нужда. На 20 февруари, събота, празничните герои са подготвили вълнуващо и интензивно предизвикателство, част от поредицата спортни турнири между компании на благотворителната оргазация „Спортувай с мисия“. Точно в 10 часа сутринта, в Laser Park, Bulgaria Mall, записаните отбори ще се включат в първия подобен турнир, който обещава да е много забавен и динамичен.

Христо Янев и Анелия донесоха коледното чудо в домовете на нуждаещи се семейства

Стотици доброволци на Holiday Heroes доставят празничните пакети за Коледа 2015 из цялата страна. От три дни празничнит герои неуморно...

Желаещите да се забавляват и да спортуват с мисия трябва да запишат отбор от четирима представители на фирмата, в която работят до 8 февруари 2016. Повече информация за турнира можете да намерите на сайта на Holiday Heroes.

Таксата за участие на всеки отбор ще бъдат използвани за закупуване на храни и продукти за кампания „Великден 2016“, чиято цел отново е да помогнем на 5000 нуждаещи се семейства да усетят топлината на празника с пълна трапеза.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com