Holiday Heroes събират играчки за деца в нужда

3179
Holiday Heroes събират играчки за деца в нужда

Включи се в инициативата „Следвай снежния човек“ в The Mall от 4 до 15 декември и подари детска играчка, която да стане част от 5 000 коледни пакети на Празничните герои.

Какво е Коледа без подаръци? Ами не е същото.... Особено за мачуганите, които толкова силно очакват празника. Ето защо, Holiday Heroes организират своята традиционна акция по събиране на детски играчки, която е част от коледната им кампания. За да могат и децата от семейства в нужда да се зарадват на празника.

Holiday Heroes отвoри гореща линия за записване на семейства

Всеки може да запише семейсто в нужда, което да получи празничен пакет тази Коледа, на сайта на Празничните герои или на телефон 0885 8...

От 4 до 15 декември, Празничните герои ще събират подаръци за най-малките членове на хиляди български семейства в нужда, на които ще помогнат и тази Коледа. За втора поредна година тази акция ще се провежда в The Mall, София, а инициативате е под мотото „Следвай снежния човек“. Всеки посетител на търговския център може да донесе нова или добре почистена детска играчка и да я остави в къта на Holiday Heroes до големия снежен мечок. Всеки делничен ден от 18 до 20 часа, а в почивните от 14 до 18 часа, доброволци на каузата ще посрещат желаещите да дарят играчки. Но всеки, който желае да направи дете от семейство в нужда щастливо, може да остави играчка в къта на Holiday Heroes, дори и да няма доброволец.

Празничните герои приветстват и всички, които искат да се включат като доброволци в акцията и да помогнат при събирането на играчки. Повече информация за начина да се включите можете да намерите тук: https://holidayheroes.bg/toys/.

Инициативата за събиране на играчки е част от Коледа 2015 – седмата поред кампания на Holiday Heroes, по време на която 5 000 български домакинства ще получат празнични пакети с храна и най-необходимите продукти за едно истинско посрещане на празниците.

Всичко за героите ще намерите и във Facebook.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com