Honor to be with you: За героите, които избират да работят на Коледа (ВИДЕО)

9220

Коледа е времето, в което се събираме с близките си, наслаждаваме се на уюта и топлината на дома и сме благодарни за това, което имаме. 

Коледа е време за смирение, за щастие, за семейството. 

Има обаче хора, които на Коледните празници избират да бъдат далеч от семейството си, в името на една по-голяма и по-важна цел. Да помагат на онези, които имат нужда от помощ. 

Благодарение на кампанията #HONORtobewithyou, организирана от HONOR, ние имахме възможност да се срещнем с някои истински коледни герои и да ви разкажем техните истории. В Actualno.com добрите примери са били винаги наша кауза, а да ги търсим и споделяме съвместно с HONOR - едно ново и благородно начало.  

Добрината да помагаш на безпомощните

Надежда Петрова е ветеринарен лекар в Централна ветеринарна клиника в София и се занимава с анестезиология и реанимация.

Страстта ѝ към животните идва още от ранна детска възраст и още в гимназията решава, че ще бъде ветеринар. 

"Реших да стана ветеринар още в гимназията. Винаги съм искала да имам животни, винаги съм имала животни и винаги ми е бил много интересен целият процес с отглеждане и лечение. И така тръгнах по-този път", разказа Надежда. 

Тя сподели с нас, че работи на почти всички празници, защото любовта към професията ѝ и към животните е по-силна от всичко останало. 

Как се чувстват героите по празниците, далеч от семействата си и как успяват да поддържат Коледния дух в сърцата си - вижте във видеото долу първата ни история. И очаквайте още: това е само епизод едно от поредицата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com